51% SPAR

Fillerina Sun Beauty Body Sun milk 20 spf

Original price was: kr.349,00.Current price is: kr.169,00.

Fillerina, Sun Beauty, Body Sun milk er en nærende og vandafvisende lotion, som gør huden lækker blød og tilfører den optimale fugt. Body Sun Milk beskytter bredt og effektivt og har en anti-ageing, anti-rynke og anti-dehydrende effekt. Den indeholder UVA-, UVB- og UVC-solfiltre og modvirker overdreven varme og væsketab fra huden, som infrarød stråling forårsager ved solbadning.

Fillerina, Sun Beauty, Body Sun milk har en bronzene effekt, hvilket sikrer en langvarig melaninproduktion, som forlænger og forstærker den solbrune kulør.

2 på lager

Beskrivelse

Fillerina, Sun Beauty er en serie af innovativ og skønhedsplejende solbeskyttelse. Du får med denne serie en bredspektret beskyttelse mod solens stråler, samtidig med at du får den optimale pleje af din hud. Serien er derfor langt mere end blot en solcreme.

Fillerina, Sun Beauty giver dig blandt andet:

  • Effektiv beskyttelse af UVA, UVB og UVC-stråler.
  • Effektiv beskyttelse mod Infrarøde stråler.
  • En Bronzene effekt.
  • En opstrammende effekt og en øget elasticitet.
  • Beskyttelse mod hudens naturlige nedbrydning af hyaluronsyre, kollagen og elastin.
  • Anti-age, anti-rynke og anti-dehydrering af huden.

De har en bronze effekt, hvilket fremmer produktionen af melanin og forlænger dermed den solbrune kulør efter solbadning med op til 70%.

Serien har endvidere en anti-age og anti-dehydrerings effekt, hvilket betyder, at de modvirker og reparerer rynker og fine linjer. Kollagen fibre og elastinfibre er essentielle byggesten i huden og netop indholdet af disse i produkterne reducerer rynker og slap hud.

Fillerina, Sun Beauty er langt mere end bare en solcreme – du får optimal pleje og fugt til din hud, så den føles sund og lækker.

Du kunne også være interesseret i...