Marc Inbane Scrub Facial inklusiv gave

simply the best behandlinger fra M Hudpleje

Enjoy a perfect Glow

Med Marc Inbane Scrub Facial

Marc Inbane Scrub Facial er den lækreste behandling, her i den kolde og blæsende tid. Det er ren luksus og totalt selvforkælelse.
 
Du går fra klinikken med den flotteste glød i ansigtet og er klar til alle vinterens fester.
 
Derudover får du den populære Exfoliation Mitt med hjem gratis efter behandlingen!
 
What’s not to like? 
 

Marc Inbane scrub facial inklusiv lækker gave

 

Prøv Marc Inbanes forskønnende ansigtsbehandling med udglattende og peelende teknikker, så din hud føles blødere og finere end nogensinde.

Forlæng scrub – oplevelsen derhjemme, når du får den unikke Marc Inbane Exfoliting Mitt med hjem i gave.

Marc Inbane Scrub Facial kombinerer mekaniske peeling elementer med aktivt rensende kul, som tilsammen forvandler din hud fra kedelig til strålende og glat.

 

 

Scrub Facial Glow Behandlingen:

 

  • Din hud afrenses med den yderst velduftende Marc Inbane Foam beriget med blomsternoter, der let fjerner overskydende snavs fra hudoverfladen. Den intensivt rensende kul og peeling maske Marc Inbane Facial Black Exfoliator opsuger kalkslør, sved, bakterier og dybderenser porerne, mens de fineste silika partikler nænsomt pudser og sliber din hud i ansigtet silkeblød og glat.

 

  • Mens kulmasken virker, bruges den lækre Marc Inbane Exfoliating Mitt med en aktiv infusion af kul på hals, bryst, skuldre, arme og hænder for en mere gennemgående forvandling af hudoverfladen. Skrubbe handsken er i verdensklasse og forfiner enhver hudoverflade og afslører en sund og glat hud – du får Exfoliating Mitt med hjem i gave når behandlingen er slut.

 

  • Maske og kul fjernes med bløde handsker og efterlader huden ren og åben til dyb absorption af de aktive , fugtgivende ingredienser fra Marc Inbane Creme Solaire bronze.

 

  • Afslutningsvis forvandles din hud med et solskins strejf af Marc Inbane Hyaluronic Self Tan Spray, som tilfører længerevarende glød og en flot naturlig udstråling.

 

God fornøjelse med en ren, afgiftet og dybderenset hud med endnu mere glød og udstråling.

 

Marc Inbane Scrub Facial kampagnepris: 399,- (normalpris kr. 678,-)

Book tid til GLOW her

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.