Beauty angel 2 M hudpleje

Beauty Angel lys – for en ung og smuk hud

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

Beauty Angel Behandlingen:
Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Beauty Angel ansigtsmasker
Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden. Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt, til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

 

 
Eksempel på Beauty Angel Quick behandling:
 • Afrensning og peeling af huden
 • Pålægning af Beauty Angel maske
 • 15 min. Beauty Angel Lys
 • Afsluttende cremer
 • Oplev hvordan huden forfines, forfriskes og stimuleres efter bare én behandling
 • Få glød og energi i både hud og sind
Beauty angel M hudpleje

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a. :

 • Rynker og fine linjer
 • Arvæv og strækmærker
 • Tør og dehydreret hud
 • Rødme og inflammation
 • Mørke rande og hævelser under øjne
 • Akne og uren hud m.m.
beauty angel mand M Hudpleje

Cold Plasma og Beauty Angel lysbehandling

Vælg denne behandling hvis du har et klippekort eller bare lige vil prøve det.

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Pris 349,- Book online

Quick Angel Care facial med Cold Plasma og specialmaske

Denne behandling indeholder dobbelt rens, peeling, specialmaske, 15 minutters beauty angel lys. Behandlingen afsluttes med tilpasset pleje til din hud. Serum, øjenpleje, creme

Beauty Angel EMT masker benyttes sammen med Beauty Angel Lyset i denne behandling. Serumet fra masken fremskynder effektiviteten af Beauty Angel Lyset. Der findes flere forskellige masker alt afhængig af hudtype. Vihjælper dig med at finde den rigtige maske.

Denne behandling indeholder dobbeltrens, peeling, specialmaske, 15 minutters beauty angel lys. Behandlingen afsluttes med tilpasset pleje til din hud. 

En skøn og dejlig behandling, der booster hudens egen kollagendannelse og ophelingsevne, så du får en balanceret hud med en smuk udstråling. Super god behandling til at vedligeholde/forlænge resultater, som et ”quick boost” inden en festlig lejlighed eller hvis din hud blusser lidt op og har brug for at blive plejet.

Pris 549,- Book online

Cold Plasma og Beauty Angel lysbehandling i forbindelse med anden behandling

Denne behandling vælger du hvis du har valgt en anden behandling først – dette er et TILKØB til fx lash lift eller voks behandling.

I alle Beauty Angel lys behandlinger bruger vi en special udviklet creme.

Pris 249,- Book online

Cold Plasma og Beauty Angel lys behandling med EMT maske i forbindelse med anden behandling

Dette er en behandling du kan tilkøb hvis du har valgt en anden behandling først.

Denne 15 minutters behandling laves i forbindelse med an anden behandling, og sammen med en af de udvalgte ansigtsmasker, som fremskynder effekten af Beauty Angel lyset:

 • Intens anti-age
 • Rensende
 • Fugtgivende
 • Anti-aging
 • Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser
 • Beroligende og lindrende

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, special maske, beauty angel lys, afsluttende tilpasset pleje til din hud.

Pris 429,- Book online

Cold Plasma og Beauty Angel kurforløb 12 behandlinger

Et Beauty Angel ELT kurforløb indebærer 12 behandlinger á 15 minutters intensiv Beauty Angel ELT lys 2 gange om ugen i 6 uger.
ELT lyset stimulerer dine cellers output og cellefornyelse, som er en vigtig del af hudforbedring. Da Beauty Angel ELT lys rammer alle hudens lag, stimuleres huden som helhed.
Særligt kollagendannelsen i de dybere hudlag er vigtig for opheling, som ses ved akne, eksemer mm, hvorfor jeg bruger lyset i behandling af problematisk hud.
Kollagen og vedligeholdelse af hudens fyld er vigtig for hudforyngelse, spændstighed og styrke. Derfor er Beauty Angel lyset essentielt i bekæmpelse af rynker og slaphed, ”tynd hud” hvor blodkar er synlige osv.
Du anbefales et kurforløb ca. 1-2 gange om året for at vedligeholde din huds tilstand og de resultater vi har
opnået.

Pris 3399,- Book online

Beauty Angel Signaturbehandlinger

Beauty Angel Body

Beauty Angel Body lysbehandlingen er til forbedring af hudens udseende og vævets tilstand på kroppen.
Lysbehandlingen kan forfine hudstruktur, reducere synlig appelsinhud og give en antiage effekt lokalt på udvalgte steder på kroppen, f.eks. på arme, mave, lår, baller, ben eller tilmed fødder.
Lysbehandlingen kan gendanne bl.a. strækmærker og arvæv – så de forekommer mindre synlige. Synlige blodkar på underben/fødder er ved flere tilfælde blevet synligt reduceret igennem øget reparation og blodgennemstrømning. Beauty Angel lysbehandlings effekt kombineres med en drænerende massage teknik! Perfekt kombination efter hårfjerning eller i forbindelse med din ansigtsbehandling

Pris 449,- Book online

Beauty Angel Eyes

Beauty Angel Eyes er målrettet øjenomgivelserne med fokus på at reducere synlige linjer, hævelser og mørke rander under øjnene! Beauty Angels Energizing Light Technology kombineres med EMT maske og en signatur øjen-massageteknik, som ved den synergiske effekt påvirker blodgennemstrømning, tilfører ilt og næring til øjenomgovelserne, og stimulerer lymfecirkulation, så affaldsstoffer og ophobet væske transporteres væk. Også kollagen dannelsen stimuleres af ELT og for mere volume og styrke.

Pris 449,- Book online

Beauty Angel Clear & Repair

Denne intensive behandling er målrettet problematisk hud med udbrud og inflammation eller hud der har brug for opheling samt lindring. Clear & Repair kombineres med en special maske og en manuel Beauty Angel signatur lymfedrænage teknik, for at styrke hudens selvrensende effekt uden at irritere. Således er Clear & Repair særlig velegnet til uren hud/akne, rosacea, eksem mm. Beauty Angel har en effektiv ophelende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden og i gangsætter reparation af huden på hudoverfladen og i bindevævet ved folikler for at forkorte varighed af ubehag, modvirke arvævsdannelse, mens lymfe cirkulationen stimuleres for øget
”selvrensende effekt”.

Pris 699,- Book online

Beauty Angel Lifting

Beauty Angel Lifting er målrettet både eksisterende og udvikling af ældningstegn i huden, for at give et boost til hudens cellulære stofskifte og kollagenproduktion hele året rundt!
Beauty Angels specielle Lifting massage teknik øger blodgennemstrømningen i huden, løsninger mimiske spændinger i muskler og supplerer Beauty Angels Energizing Light Technology påvirkning perfekt. Denne behandling særligt velegnet om sommeren ved meget sol, da UV lys har en ældende effekt på huden, mens Beauty Angel Lifting øger igangsættelse og reparation indefra.

Pris 699,- Book online

Beauty Angel Intensive Luxury

Min mest luksuriøse skønhedsoplevelse. En effektiv kombination af Beauty Angels styrkende og hudforbedrende lysbehandling, dejlige afslapnings ritualer og en skøn afspændende massage af nakke, skulder og ansigt. Under lysbehandlingens forskønnende virkning, får du tilmed en stimulerende massage i hovedbunden, så du virkelig kommer i den 7 himmel. Intensive Luxury er den perfekte kombination af intensiv hudbehandling for en smuk og ungdommelig hud og vidunderlig velvære og forkælelse.

Pris 799,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.

Vejledende behandlingsforløb

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker med mere kan flere behandlinger være en mulighed.

Skema beauty angel

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.