Beauty Angel

Beauty Angel lys – for en ung og smuk hud

Hvad er det?

Elektrokosmetik med Du’Lac-metoden er udviklet på baggrund af forskning med elektrolyse siden 1962 af den internationale anerkendte Johanna Lack, som bl.a. har undervist for Inner London Education Authority. Systemet er udbredt i hele Europa samt Amerika, og er blevet brugt i mere end 25 år i Danmark. I dag bliver Du’Lac maskinen produceret i Danmark.

Du’Lac er en effektiv behandling, der gennem strøm og varme behandler uønskede alders tegn i ansigtet og på kroppen. Behandlingen kan laves i forbindelse med andre behandlinger, og egner sig til at få lavet i forbindelse med en af vores andre ansigtsbehandlinger, hvor huden er næret og fugtet optimalt. Behandlingen tager kun ca. 15 min. Du skal dog regne med mindst én opfølgende behandling, så du opnår det bedste resultat.

Antal opfølgende behandlinger varierer alt efter dine ønsker samt hvilket udgangspunkt din hudtype har. Du og behandleren aftaler et forløb.

Behandlingen er effektiv, og du ser allerede efter første behandling en tydelig reduktion af problemet i det ønskede område.

Der dannes en lille sår skorpe efter behandlingen. VIGTIGT- at denne skorpe får lov til at sidde så længe som muligt. Skorpen skal sidde på til den selv falder af. Jo længere tid den sidder jo smukkere resultat. Så undgå at pille eller røre for meget ved området. – Det kan resultere i ar dannelser eller gendannelse af udvidede kar og kapillærer. Undgå at peele området, hvor behandlingen er foretaget, før skorpen er faldet af. Undgå sol de næste 30 dage efter behandlingen. Samt 24 timer efter behandlingen skal du undgå fysisk aktivitet og klorvand.

Efter behandlingen skal der bruges 1 stk. Heal Up ampul til hjemmepleje til 250 kr.

Du’Lac kan behandle følgende:

 • Karsprængninger
 • Linjer
 • Skønhedspletter
 • Fibromer (hudlap på stilk)
 • Spidernævus (blodplet med “arme”)
 • Angium (mindre rød plet)
 • Skintaks (lille hudflap)
 • Leverpletter (ujævne mørke pletter)
 • Indkapslede comedoner
 • Milier

Du’lac RENEW behandling pris 649,-

Behandling er en kort og effektiv behandling som kun tager 15 min.

Du aftaler sammen med din behandler, hvilket af nedenstående hudproblemer du ønsker at få behandlet:

 • Karsprængninger
 • Skønhedspletter
 • Fibromer (hudlap på stilk)
 • Spidernævus (blodplet med “arme”)
 • Angium (mindre rød plet)
 • Skintaks (lille hudflap)
 • Leverpletter (ujævne mørke pletter)
 • Indkapslet comedoner
 • Milier

Din behandling indeholder følgende:

 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område
 • Afsluttende fugtpleje

Hvad er det?

Denne behandling er en kort og effektiv behandling som kun tager 25 min. Du aftaler sammen med din behandler, hvilket fokusområde du ønsker at få behandlet. Vi behandler typisk 4 linjer pr. behandling, afhængig af størrelsen og dybden. Behandlingen er velegnet til lodrette rynker og linjer f.eks. mellem øjenbryn og omkring munden. Du vil allerede efter den første behandling kunne se en reduktion af problemet i det ønskede område. Vi anbefaler et kurforløb med 2-3 ugers mellemrum indtil du har opnået det ønsket resultat.

Ved behandlingen kommer der et sår på huden. Det er vigtigt, at det får lov at hele bedst muligt. Det tager 7-10 dage, jo længere tid skorpen sidder, jo flottere et resultat, vil du opnå. Det er derfor nødvendigt at du køber Heal Up ampul med hjem til 250,- efter behandlingen.

Generelt skal du undgå at pille skorpen af- det kan resultere i ar dannelser eller gendannelse af udvidede kar og kapillærer. Peele din hud før skorpen selv er faldet af. Undgå sol de næste 30 dage efter behandlingen. De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå fysisk aktivitet og klorvand.

Du’Lac rynkebehandling pris 849,-

Din behandling indeholder følgende:

 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område. Vi behandler typisk 4 linjer pr. behandling, afhængig af størrelsen og dybden.
 • Afsluttende fugtpleje

Behandlingen tager ca. 25 minutter

Du’Lac rynkebehandling inkl release peeling hele ansigtet pris 1199,-

Din behandling indeholder følgende:

 • Release peeling i hele ansigtet (alge peeling)
 • Neutralisering og afvaskning af peeling
 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område. Vi behandler typisk 4 linjer pr. behandling, afhængig af størrelsen og dybden.
 • Afsluttende fugtpleje
 • Vejledning i hjemmepleje

Behandlingen tager ca. 70 minutter

Hvad er det?

Behandlingen er perfekt til dig, som ønsker fornyet glød i huden samt hårfjerning. Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Alle kan få behandlingen, og den er især velegnet til grov hud, trist hud, moden hud, pigmentering og acne.

Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere. Masken har også den egenskab at den fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis.

Behandlingen er helt smertefri og der er ingen rødme eller irritation i ansigtet efterfølgende, huden er fin og blød og der vil være en fantastisk glød i huden pga. den dybdegående peeling. For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget.

For at få denne behandling, er det nødvendigt at købe en beroligende creme – Rose Defence som koster 540,- Den skal bruges mindst 2x dagligt i 7 dage efter behandlingen. De første dage bruger du den mere for at mætte og berolige huden godt, da huden arbejder ekstra meget efter første behandling.

Efter de 7 dage må man skifte over til sin almindelige hudpleje. Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer Serum – den koster 466,- Den skal bruges 2 x dagligt i 14 dage. Vi anbefaler dig hvilket interval af behandlingsforløb som passer til dig.

Release hele ansigtet
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere.
699,-
Release Hele ansigtet + hals + decorte
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hele ansigtet samt hals og decórte behandlet, så huden bliver flot og ensartet.
849,-
Release Overlæbe349,-
Release Overlæbe + Hage549,-

Darphin ansigtsbehandlinger

Darphin intro behandling (gratis ved køb af 3 produkter)

Pris: 299,-

Vil du gerne lære om Darphin’s hudpleje, så er det denne intro behandling du skal vælge. Her får du 30 minutter med: afrens, hudanalyse, 2 slags peelinger, maske tilpasset din hudtilstand og afsluttende serum og creme. Køber du 3 hudpleje produkter er behandlingen gratis.

Glow ansigtsbehandling inkl beauty Angel Lys. 45 min.

Pris: 499,-

Lys er livets essens!
Glow ansigtsbehandlingen er en sand rejse for sanserne. Darphins lumiére essentiels er beriget med en kraftfuld cocktail af de fineste botaniske ingredienser, der eliminerer det triste slør. Booster fugtindholdet & huden får fylde. Gør huden frisk & med en enestående flot glød!

Behandlingen afsluttes med 15 minutters Beauty Angel lys som effektiviserer behandlingen endnu mere, samt der afsluttes med de produkter som passer til din hudtilstand.

Klassisk ansigtsbehandling 60 min.

Pris: 599,-

Et godt valg til dig, som vil være god ved dig selv og have den lidt triste eller trætte hud frisket op. Denne ansigtsbehandling er både effektiv og afstressende, huden bliver tilført fugt og får fornyet glød.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, 2 forskellige slags peelinger, afstressende ansigtsmassage samt let décolleté massage, maske tilpasset din hudtilstand samt afsluttende serum, dagcreme og solfaktor.

Darphin Luksus ansigtsbehandling 90 min.

Pris: 899,-

Hvis kun det bedste er godt nok, og du virkelig ønsker at forkæle dig selv, så er Darphin Luksus ansigtsbehandling den helt rigtige behandling for dig. Her forenes velvære, hudpleje og skønhedspleje i en sanseoplevelse af proportioner – alt sammen med dig i centrum.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, 2 forskellige slags peelinger, afstressende ansigts- og décolleté massage, dybderens, retning af bryn, special maske tilpasset din hudtilstand, håndmassage, serum, dagcreme, solfaktor samt en let dagmake-up

Vidste du at…

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

Beauty Angel Behandlingen:
Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Beauty Angel ansigtsmasker
Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden. Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt, til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

Eksempel på Beauty Angel Quick behandling:

 • Afrensning og peeling af huden
 • Pålægning af Beauty Angel maske
 • 15 min. Beauty Angel Lys
 • Afsluttende cremer
 • Oplev hvordan huden forfines, forfriskes og stimuleres efter bare én behandling.

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a. :

 • Rynker og fine linjer
 • Arvæv og strækmærker
 • Tør og dehydreret hud
 • Rødme og inflammation
 • Mørke rande og hævelser under øjne
 • Akne og uren hud m.m.

Se priser her

Vejledende behandlingsforløb

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en mulighed.