Ansigtsbehandlinger Signatur by M Hudpleje

Malene Nielsen M Hudpleje

Med fokus på velvære og resultater

I vores nye hudplejeunivers vil vi som behandlere ikke tage udgangspunkt i én bestemt behandling.

Vi som mangeårige erfarne behandlere vil tage udgangspunkt i DIG og din huds behov her og nu.

Derfor skræddersyer din behandler din behandling hver gang til dig. Du skal blot vælge, hvor lang tid du vil bruge på behandlingen. Herefter lægger vi sammen en plan, så du både får resultater samt det velvære og afslapning du har brug for.

Vi har udviklet dette koncept, hvor du vælger tidsrum i stedet for specifik behandlingstype, så vi i langt højere grad, kan fokusere på din hud og dig – Lige der, hvor du er.

Har du spørgsmål til hvilket tidsrum du skal vælge, så ring eller skriv endelig på info@mhudpleje.dk og tlf: 53 55 83 64

 

 

Signatur 30 min.

De 30 minutter i denne behandling her, kan med fordel bruges som et lille intensivt boost, en quick opfølgning eller til små specifikke problemstillinger.

Her vil du blandt andet opleve at huden bliver afrenset og afsluttet med fugtcreme, der passer til dig. Behandlingen kan indeholde diamantslib, let peeling, scrub, masker, osv.

Beauty Angel lys kan tilkøbes for 199,-

Pris 499,- Book online

Signatur 45 min.

De 45 minutter i denne behandling, kan du med fordel vælge som en opfølgning på eller hvis du er i et forløb.

Her vil du blandt andet opleve at huden bliver afrenset, med let ansigtsmassage og afsluttende fugtcreme. Behandlingen kan indeholde – afhængig af dit behov – let dybderens, diamantslib, peeling, scrub, masker, Marc Inbane Glow, frugtsyre, ansigts- og nakkemassage. osv.

Beauty Angel lys kan tilkøbes for 199,-

Pris 699,- Book online

Signatur 60 min.

Når du vælger 60 min, har du mulighed for at få en mere grundig og dybdegående behandling med en intensiv afrensning samt en større vifte af muligheder. Her kan der bl.a. indgå frugtsyre, dybderens, peeling, diamantslib, ansigts- og nakkemassage, specialmasker og hvad vi vurderer, der passer til lige netop din huds behov. 

Her vil også være mulighed for Beauty Angel lys. 

Pris 899,- Book online

Signatur 75 min.

Med 75 minutter til vores rådighed, kan vi skabe et rum med ekstra fokus på både resultater og velvære. Der vil være større mulighed for at “komme ned i gear” og virkelig nyde behandlingen. 

Du vil kunne få en grundig og dybdegående behandling med en intensiv afrensning samt en større vifte af muligheder. Her kan der bl.a. indgå frugtsyre, dybderens, peeling, diamantslib, ansigts- og nakkemassage, specialmasker og hvad vi vurderer, der passer til lige netop din huds behov. Med 75 minutter har vi også mulighed for at kombinere flere behandlinger. 

Her vil også være mulighed for Beauty Angel lys. 

Pris 1099,- Book online

Signatur 90 min.

Når du vælger 90 minutter, får du den ultimative luksus udgave. Her er der virkelig fokus på velvære, afslapning og de resultatskabende behandlinger. Du får behandlerens fulde engagement og opmærksomhed, hvor hun vil bruge al sin viden og erfaring til at skræddersy din behandling og gøre din oplevelse helt unik.

To behandlinger vil aldrig være ens, da vi som behandler fornemmer, ser, mærker og vurderer, hvad du og din hud har allermest behov for gang til gang. 

Behandlingen vil blive skruet sammen efter DINE behov, om du ønsker funktionel eller bare forkælelse så er der plads til begge dele..

En signatur behandling består i at behandleren arbejder med hudens nuværende tilstand, det vil sige at hun – ud fra en hudanalyse – bygger din ansigtsbehandling op og giver dig og din hud præcis det, den har brug for.
Du vil få en unik behandling, som består af velkomst massage og dobbeltrens, peeling, mulighed for innovative tiltag i form af de forskellige resultatskabende maskiner vi har i klinikken og efter behov kan du få micro-needling, carbon, specialmasker, massager, Beauty Angel lysterapi og meget mere.

Pris 1299,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.