Simply the Best behandlinger

Ansigtsbehandlinger Hudpleje

Resultatskabende ansigtsbehandlinger

Skønhedsbehandlinger og selvpleje er vigtige aspekter af at tage vare på vores krop og sind. Det er ikke egoistisk at lade dig selv få en pause fra hverdagens travlhed og fokuserer kun på dig. Skønhedsbehandlinger kan variere fra ansigtsbehandlinger og massage til hårfjerning og peeling.

Ved at tage dig af din huds sundhed, reducerer du også dit stressniveau og øger din indre følelse af velvære.

Her ser du vores favorit resultat behandlinger som bare er… Simply the BEST.

Carbon Peeling

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens samt eventuel fjernelse af makeup. Du må ikke være solbrændt eller anden form for overophedning i huden 

Selve behandlingen:
Afrens af huden – påførsel af V-Carbon Film (påføres som en let, flydende maske) – afrens efter aktivering – Mens Carbon virker nyder du en let hovedbundsmassage. Afsluttende og tilpasset cremepleje masseres ind i huden. samt grundig vejledning i pleje af huden hjemme. 

 
Efter behandlingen:
Undgå solbadning, sauna, dampbad, svømmehal og hård træning 24 timer efter- for at bibeholde roen i huden. 
 
Vi kan anbefale dig at tilkøbe beauty angel lys til denne behandling for optimering af resultatet og ekstra ro til huden. 
 
Behandlingsforløb:
VI anbefaler 4-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Pris 799,- Book online

Deluxe V-Metal anti-age

Denne behandling er til dig som vil prøve en ansigtsbehandling udover det sædvanlige. 

Den anbefales især til dig som ønsker opstramning og lysning af huden. 
Du får grundig vejledning i hjemmepleje rutiner, samt du kan med fordel tage denne behandling som et kurforløb. 

Under behandlingen vil du føle en behagelig varmefornemmelse på huden, der kan også føles en lille fornemmelse at let svien.. Den snurrende og varmende fornemmelse vil kunne mærkes i 30-35 minutter efter behandlingen.
Efter behandlingen vil du bemærke en synligt forbedring af hudkvaliteten, en blødere hud, en pænere tekstur og et mere frisk udseende. Efter behandlingen vil du typisk oplever rødme i huden, men den vil aftage inden for et par timer. 

Efter den første behandling:
✓ Synlig forbedring af huden
✓ Blødere og glattere hud
✓ Finere struktur og elasticitet
✓ Strålende klar hudtone

Efter et komplet kurforløb på 4 behandlinger med 8 – 14 dage mellem behandlingerne
Får du:
➢ Synligt opstrammede konturer
➢ Tonet hud
➢ Synligt formindskede linjer/ rynker
➢ Minimering af pigmenteringer

Ved meget skadet hud anbefaler vi  6-8 behandlinger

Pris 699,- Book online

Frugtsyre ansigtsbehandling

Frugtsyre er peelende behandling som giver et glattere og mere jævnt udseende.

Frugtsyre fjerner døde hudceller,  aktiverer cellefornyelsen, tilfører masser af fugt og bringer huden i balance. Frugtsyre består primært af AHA ( Alpha hydroxy acids), som udvindes bla. fra frugter, sukker og mælk. Det er en  behandlingsform som er brugt i rigtig mange år. I det gamle romerrige badede cleopatra i mælk og fik derved mælkesyrens peelende effekt, som gav hende den bløde og strålende hud, som hun er kendt for. Frugtsyre har en rigtig god effekt på acne, da det opløser døde hudceller, tilstopninger (hudorme) og har en god effekt på betændelsestilstande i huden. Frugtsyre har samtidig en god effekt på reduktion af ar, samt udligning af pigmentering.

Behandlingen virker opstrammende, da frugtsyre stimulerer kollagen produktionen. Du kan se resultat efter 1 behandling, men vi anbefaler kurforløb på 6-8 behandlinger.

Pris 549,- Book online

SkinBetter Science anti-age power peel (medicinsk kemisk peeling)

En fugtgivende peelingbehandling (pensling), som giver resultater udover det sædvanlige.

Denne intensive ansigtsbehandling giver øjeblikkelige resultater målrettet mod dehydreret hud, ujævn hud tone og kombineret hud. Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud. En fornyelseskur til både mænd og kvinder.
Den er især velegnet til anti-age forløb.

  • 2 x afrensning af huden
  • Peeling / pensling
  • Fugtmaske
  • Du afsluttes med serum, øjenpleje, creme og spf.

Denne behandling anbefales i kurforløb. Du kan tilkøbe Beauty Angel lys for 199,-

Behandlingen udføres i Skinbetter Science professionelle produkter som kun anvendes af specialuddannet kosmetologer / kosmetikker og hudlæger.

Pris 999,- Book online

VS flydende krystal peeling med tan boost

Denne behandling giver dig en virkelig sund og smuk hud. 

Du bliver dobbeltafrenset efterfulgt af skøn krystalpeelingsmaske, så alle de døde hudceller kommer væk og huden efterlades blød og strålende. 
Serum med tan booster masseres ind i huden og fylder den godt op med fugt. 

Du nyder 15 minutter i vores skønne Beauty Angel lys og afsluttes med tilpasset cremepleje.

Pris 699,- Book online

Quick Diamant slibning

Quick diamant slibning – anbefales som kurforløb fx 1 gang om ugen.

Hudslibning med diamant mod grovporet ujævn hud.

Dobbelt afrensning af huden, diamantslibning, Cold Plasma for optimering af opheling og optagelse af efterfølgende produkter, afsluttende pleje med spf, øjenpleje og læbepleje. Behandlingen er perfekt at kombinere med vores Beauty Angel lys og specialmaske som kan tilkøbes.

Pris 349,- Book online

Microneedling inkl. Beauty Angel lys

Professionel behandling med hyaluronsyre/serums som arbejdes ned i huden. Resultat orienteret behandling til bla. minimering af rynker, grove porer, acne, ar, solskadet hud, pigmentpletter og strækmærker. Behandlingen øger også effekten af Botox- og diverse filler behandlinger.
Med denne behandling nedbrydes hudens overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudens dybere lag. Huden genopbygger derefter sig selv i en ny, stærkere og mere smidig udgave.
 
Denne behandling anbefales som kurforløb for at optimere dine resultater. 
 
Dobbelt afrensning, let peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af serum, Microneedling med aktiv serum cocktail tilpasset til dine udfordringer med huden. Cold Plasma igen for bedre opheling af huden, speciel tilpasset Beauty Angel maske som beroliger din hud mens du nyder 15 minutter under lyset kombineret med en dejlig afslappende hovedbunds og nakkemassage i. Du afsluttes med vejledning og tilpasset pleje.

1299,- Book online

Release peeling ansigt inkl. Beauty Angel lys

Behandlingen er perfekt til dig, som ønsker fornyet glød i huden samt hårfjerning. Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Alle kan få behandlingen, og den er især velegnet til grov hud, trist hud, moden hud, pigmentering og acne. Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere. Masken har også den egenskab at den fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Behandlingen er helt smertefri og der er ingen rødme eller irritation i ansigtet efterfølgende, huden er fin og blød og der vil være en fantastisk glød i huden pga. den dybdegående peeling.

I denne behandling får du udover release peeling også afslutning med beauty Angel lyset, som går ind og beroliger din hud og optimerer resultatet. Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hele ansigtet samt hals og decórte behandlet, så huden bliver flot og ensartet.

899,- Book online

Nanoneedling inkl. Beauty Angel lys

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laver vi mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres. Produkter kan efterfølgende trænge dybere ned i hudlagene og optages bedre. Det giver en masse ny næring til huden og er en fantastisk behandling til dig som lige trænger til lidt ekstra fugt. Vi anbefaler nanoneedling til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porer, hyperpigmentering, og ikke mindst til at forfine strukturen og booste huden med glød og styrke.

Dobbelt afrensning, tilpasset peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af efterfølgende nanoneedling, som udføres med serum tilpasset til dig. Cold Plasma igen for optimal opheling, derefter special maske fra Beauty Angel og det skønne lys i 15 minutter. Du afsluttes med tilpasset pleje.

1299,- Book online

Priori frugtsyre inkl. Beauty Angel lys terapi

PRIORI’s professionelle behandlinger, er kemiske peelinger med frugtsyre til forskellige hudtilstande. Denne behandling er til dig, der gerne vil have en hud der er mere glat, mindske porer og grove ujævnheder i huden, eller bare en mere opstrammet hud. Frugtsyren forebygger ligeledes urenheder og diverse tilstopninger, samt virker udlignende på linjer og rynker. 

Denne behandling laves ofte i behandlingsforløb med 5-6 behandlinger med en uges mellemrum, men kan også stå alene. Dette aftales og vurderes af din behandler.

OBS: Det er vigtigt at huske at frugtsyre behandlinger er 50% af resultatet. Det kræves ofte at man har en god hudplejerutine med rens og pleje derhjemme, for at nå 100% i mål.

Særlig effektiv mod akne, overpigmentering, ar og anti-age. I denne behandling anvender vi ligeledes Beauty Angel lys for at optimere dit resultat så du hurtigere får resultater og en smuk hud. 

699,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.