50% SPAR

Rosalique Dagscreme med SPF50, 30 ml

Original price was: kr.399,00.Current price is: kr.199,00.

Rosalique er en 3 i 1-antirødmecreme med antirødmeeffekt til dig, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet, eller på enkelte områder (kinder, næse, pande, hage) og ønsker at kamuflere rødmen for en mere jævn og balanceret hudtone.

Rosalique er grøn når den kommer ud af tuben, men når cremen arbejdes ind i huden vil de grønne mikrosfærer den indeholder frigive et hudfarvet pigment.

Rosalique cremen indeholder grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt 4 andre rødme reducerende ingredienser. A-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør. Rosalique er en mild og parfumefri creme. Den beskytter hudens barriere og indeholder SPF 50 med UVA & UVB beskyttelse.

 

 

 

1 på lager

Beskrivelse

Unik Innovation mod rødme

Rosalique 3 i 1-antirødme creme er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud med rødme i hele ansigtet, og Rosalique giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Rosalique anvender en mikroindkapslingsteknologi med grønne mikrosfærer og ensartende pigmenter, der neutraliserer rødme og balancerer din hudtone med let dækning. Plejende a-Bisabolol, zeolite, Provitamin B5 og sheasmør giver din hud en lindrende og beroligende virkning, mens din hud forbliver beskyttet på lang sigt med organiske solfiltre med bredspektret UVA og UVB SPF 50.

0% parfume SPF 50

Bredspektret UVA/UVB-solbeskyttelse

Dermatologisk testet Veganervenlig

Ikke testet på dyr

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende og kan skyldes flere faktorer, såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose. Flere Rosalique-brugere med rosacea er tilfredse med den rødmereducerende effekt, Rosalique giver dem. Andre Rosalique-brugere med synlige, fine og røde blodkar på kinder og næse antirødme oplever en diskret og kamuflerende effekt, så de føler sig mere tilpasse i deres hud.

Rosalique anvendelse

Anvendelse Ideel til brug oven på din fugtighedscreme om morgenen og under din makeup for bedre dækkeevne og en hud, der stråler hele dagen. Påfør i løbet af dagen efter behov. Lad din fugtighedscreme være komplet trængt ind i huden, inden du påfører Rosalique – det giver en bedre påføringsoplevelse.

Brug en lille mængde Rosalique på størrelse med en ært (0,5 ml.) til hele ansigtet for naturlig kamuflering af rødme. Massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag, hvis der er behov for yderligere dækning på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.). Efter ca. et par minutter vil Rosalique være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

Brug Rosalique Miracle Foundation Brush for let påføring og silkeblød finish.

TIP: Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte og kan også anvendes af mænd.

Rosalique – Vinder af Danish Beauty Awards 2019

I 2019 kårede Danish Beauty Awards Rosalique som vinder af årets Nichepris 2019. Det siger dommerne: Vinderen skjuler rødme, men kan mere end det. Cremen dækker på så fin en måde, at det bliver muligt ikke at bruge makeup. Attraktivt — også for mænd. Formlen er plejende, fugtgivende, dækkende og med solfaktor.

Det siger kunderne:

98 % synes, at deres hud øjeblikkeligt så mindre rød ud, efter Rosalique-cremen var smurt på

84 % synes, at Rosalique-cremen er bedre end forventet

88 % synes, at Rosalique-cremen har en øjeblikkelig kamuflerende effekt

84 % synes ikke, at det var nødvendigt at bruge andre produkter, efter at Rosalique-cremen var smurt på

74 % synes, at deres hud generelt var blevet mindre rød, efter at have brugt Rosalique-cremen i 8 uger

93 % synes at Rosalique-cremen giver en mere ensartet hudfarve i ansigtet

91 % synes at Rosalique-cremen holder, hvad den lover, og vil helt sikkert købe det igen

Du kunne også være interesseret i...