De smukkeste Bambi vipper med Lash Lift

Når vi udfører en Lash Lift-behandling i klinikken, er det vigtigt at forberede øjenområdet ved at fjerne al øjenmakeup og sørge for, at øjenvipperne er helt rene og tørre. Vi bruger gerne Radiants øjenmakeup fjerner, da den er virkelig virksom og mild, selv på vandfast mascara.

Herefter påfører vi en silikone-pad på øjenlåget, som fungerer som en form for vipperne. Vi sørger for at vælge den rette størrelse pad, der passer til din øjenform og vipperlængde. Har man fx korte vipper, er det vigtigt at du ikke får for bredt et buk, da det ikke vil syne af meget.

Ved hjælp af en vippe-børste eller pincet placerer vi øjenvipperne jævnt på silikone-padden, så de er adskilt og strakt ud.

Herefter påfører vi en keratin- eller perming-creme på vipperne og lader den sidde i den angivne tid i henhold til producentens anvisninger.

Vi skyller cremen af med en neutraliseringsvæske og fjerner silikone-padden forsigtigt.

Til sidst påfører vi en vippe-balsam eller serum for at fugte og pleje vipperne.

Hvor længe holder en Lash Lift behandling?

Holdbarheden af en Lash Lift-behandling kan variere fra person til person og afhænger af flere faktorer, herunder den enkeltes vipper, livsstil og efterbehandling.

Generelt vil resultatet af en Lash Lift-behandling vare i 6-8 uger, hvorefter vipperne vil begynde at vokse ud og vende tilbage til deres naturlige form. Det er dog vigtigt at huske, at vippernes vækstcyklus kan variere fra person til person, og derfor kan resultatet af en Lash Lift-behandling vare kortere eller længere tid.

For at forlænge holdbarheden af en Lash Lift-behandling kan man undgå at gnide eller trække i øjenområdet

Husk også at undgå damp, vand og olie-baserede produkter på vipperne i op til 24 timer efter behandlingen samt anvende en vippe-balsam eller serum dagligt for at pleje og styrke vipperne.

Det kan også være en god idé at få en ny Lash Lift behandling, når man kan se, at vipperne begynder at vende tilbage til deres naturlige form, for at opretholde det ønskede resultat.

Spørg altid, hvis du er i tvivl om noget.

Se de forskellige muligheder for Lash Lift behandlinger her i klinikken

Book din tid her

Redigeret med ChatGtp