Kropsbehandlinger / Massage

I klinikken laver vi wellness massage – afslappende massage samt Hotstone Massage

Wellness massage

Stearinlysene er tændt (efterår/vinter), varmen er skruet op og vi har tændt for vores dejlige opvarmede briks (Vinter), som står klar til at byde dig velkommen til en fantastisk dejlige wellness massage. Er det ikke på tide, du forkæler dig selv en smule? Skru ned for tempoet og kom af med stavanker, som fx øm nakke, ømme skuldre, lændesmerter eller trænger du til at få fornyet energien?

Wellness massage er en blid form for massage, hvor behandleren stille og roligt men stadig med god energi og erfarne hænder, stryger hænderne på din krop og får din muskulatur og din krop til at slappe helt af. Ved de meget ømme muskler vil behandleren bruge ekstra tid for at få frigivet de affaldsstoffer, som sidder og kan give ømhed og smerte. Når du modtager wellness massage, vil der blive frigivet et stof som hedder endorfiner. Det er kroppens eget smertestillende stof og du vil derfor, når vi er færdige, mærke en dejlig lindring i dine muskler, fri for ømhed og smerte og med fornyet energi til hjernen. Hvis du lider af ømhed er wellness massage det helt rigtige for dig, og kombinerer du massagen med en tur i vores infrarøde sauna først, vil du få endnu mere ud af din behandling, da musklerne allerede er varmet op i saunaen og behandleren kan gå mere i dybden og arbejde med dine muskler.

Hotstone massage er en effektiv & dybdegående massageform.

Den største forskel på hotstone massage og andre massageformer er, at hotstone massage er stenmassage. Stenmassage betyder nemlig, at behandleren primært masserer med opvarmede sten og kun lidt med hænderne.

Sten? Ja, du læste rigtigt. Det lyder jo umiddelbart ikke særligt behageligt, men det er det rent faktisk. Der bruges bløde og glatte lavasten, som holder godt på varmen. Behandleren masserer i rullende bevægelser kroppen, og det er netop den særlige ”rulle-teknik” kombineret med varmen fra stenene, der gør, at muskelspændingerne løsnes.

Når du modtager hotstone massage, varmes stenene op, til de er cirka 50 grader varme. Det kan lyde af meget, og måske er det også lidt for varmt til dig. Der er nemlig forskel på, hvor meget varme den enkelte kan lide. Nogle vil have det meget varmt, andre lidt mindre varmt, men du kan selvfølgelig aftale med massøren, hvad der passer til dig før, behandlingen starter.

Hvilken effekt har hotstone massage?

Formålet med at varme stenene op til hotstone massage er, at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du også mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen. Virkningen fra hotstone massage skulle efter sigende kunne mærkes i op til 72 timer efter, at du har modtaget behandlingen, hvilket fortæller noget om, hvor effektivt og dybt massagen påvirker dig. Vidste du at Ét strøg med en sten under hotstone massage har samme effekt om ti strøg med hænderne under en almindelig massage?

Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utroligt effekt at kombinere de to ting i hotstone massage. Hotstone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet – og kroppen generelt – samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres.

Vi anbefaler at starte behandlingen i vores infrarøde sauna. Det giver dig en større effekt af din massagebehandling.

Indhold på vej