kropsbehandlinger-massage

Kropsbehandlinger / Massage

I klinikken laver vi wellness massage – afslappende massage samt Hotstone Massage

 

Wellness massage

Stearinlysene er tændt (efterår/vinter), varmen er skruet op og vi har tændt for vores dejlige opvarmede briks (Vinter), som står klar til at byde dig velkommen til en fantastisk dejlige wellness massage. Er det ikke på tide, du forkæler dig selv en smule? Skru ned for tempoet og kom af med stavanker, som fx øm nakke, ømme skuldre, lændesmerter eller trænger du til at få fornyet energien?

Wellness massage er en blid form for massage, hvor behandleren stille og roligt men stadig med god energi og erfarne hænder, stryger hænderne på din krop og får din muskulatur og din krop til at slappe helt af. 

Hotstone rygmassage

30 minutter

Trænger du til afstressning og varme? Så er det denne behandling du skal vælge.

Du får en skøn rygmassage hvor det er varme lavasten som der bliver brugt til at løsne de ømme og spændte muskler. Varmen hjælper dig med at slappe bedre af og vi kan komme dybere ned musklerne og få den afspændt.

Vi anbefaler dig at booke en tur i vores infrarøde sauna før behandlingen for at gøre resultatet endnu bedre.

Pris 399,- Book online

Hotstone kropsmassage inkl. ansigtsmassage

60 minutter

En skøn massage hvor hele kroppen samt ansigtet bliver behandlet. Du skal bare ligge dig ned og nyde det og mærke hvordan musklerne bliver afslappet i forbindelse med at varmen fra stenene spreder sig gennem hele kroppen.

Den største forskel på hotstone massage og andre massageformer er, at hotstone massage er stenmassage. Stenmassage betyder nemlig, at behandleren primært masserer med opvarmede sten og kun lidt med hænderne.

Vi anbefaler at starte behandlingen i vores infrarøde sauna. Det giver dig en større effekt af din massagebehandling.

Pris 749,- Book online

Afslappende massage af ansigt, decorté, skuldre og hovedbund

30 minutter

Denne behandling anbefales især som lindring af spændingshovedpine, spændte kæber og urolig søvn, sløvhed, irritation m.m.. Behandlingen tager fat i dine anspændte muskler og blødgør bl.a. alle ansigtsmusklerne. Samtidig stimuleres blodcirkulationen i hud og muskler så bl.a. ansigtsgløden bliver mere frisk og vævet under huden bliver mere fyldigt og levende. Ved regelmæssige behandlinger reduceres de fine linjer og hudens spændstighed bliver markant forbedret.
Denne behandling kan vi anbefale at du booker sammen med en mini ansigtsbehandling eller en ryg eller kropsmassage. Dejlig måde at blive total afstresset på.

Pris 399,- Book online

Afslappende kropsmassage

45 minutter

En behandling der får dig til at svæve på skyer og giver en afslappet fornemmelse i hele kroppen. Massagen er en fuld kropsmassage – eller du kan bede om fokus på særligt ømme punkter

Pris 599,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.

Ved de meget ømme muskler vil behandleren bruge ekstra tid for at få frigivet de affaldsstoffer, som sidder og kan give ømhed og smerte. Når du modtager wellness massage, vil der blive frigivet et stof som hedder endorfiner. Det er kroppens eget smertestillende stof og du vil derfor, når vi er færdige, mærke en dejlig lindring i dine muskler, fri for ømhed og smerte og med fornyet energi til hjernen. Hvis du lider af ømhed er wellness massage det helt rigtige for dig, og kombinerer du massagen med en tur i vores infrarøde sauna først, vil du få endnu mere ud af din behandling, da musklerne allerede er varmet op i saunaen og behandleren kan gå mere i dybden og arbejde med dine muskler.

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psygisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Sten? Ja, du læste rigtigt. Det lyder jo umiddelbart ikke særligt behageligt, men det er det rent faktisk. Der bruges bløde og glatte lavasten, som holder godt på varmen. Behandleren masserer i rullende bevægelser kroppen, og det er netop den særlige ”rulle-teknik” kombineret med varmen fra stenene, der gør, at muskelspændingerne løsnes.

Når du modtager hotstone massage, varmes stenene op, til de er cirka 50 grader varme. Det kan lyde af meget, og måske er det også lidt for varmt til dig. Der er nemlig forskel på, hvor meget varme den enkelte kan lide. Nogle vil have det meget varmt, andre lidt mindre varmt, men du kan selvfølgelig aftale med massøren, hvad der passer til dig før, behandlingen starter.

Hvilken effekt har hotstone massage?

Formålet med at varme stenene op til hotstone massage er, at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du også mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen. Virkningen fra hotstone massage skulle efter sigende kunne mærkes i op til 72 timer efter, at du har modtaget behandlingen, hvilket fortæller noget om, hvor effektivt og dybt massagen påvirker dig. Vidste du at Ét strøg med en sten under hotstone massage har samme effekt om ti strøg med hænderne under en almindelig massage?

Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utroligt effekt at kombinere de to ting i hotstone massage. Hotstone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet – og kroppen generelt – samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres.