Hvad er Biohacking?

Hvad betyder biohacking? Biohacking er hacking af biologiske systemer eller processer. Hacking er at skille tingene ad og sætte dem sammen igen på en ny og bedre måde. Biohacking er en metode til at optimere fysisk og mental præstation gennem teknologi, kost, motion og livsstilsændringer.

Der er skrevet mange bøger om emnet, men hvordan kommer du i gang? Hvad skal der til for at det lykkes? Er du typen der selv ved hvad dit mål er, men det kan være svært at se vejen derhen?

Biohacking kan være den rigtig vej til at nå dit mål, det der skal til for at du får energi og handlekraft.

Hos M Hudpleje har vi flere muligheder for at hjælpe dig med at sætte skub i kroppen.

 

Ved Mindset Coaching hos Vinca har du mulighed for at høre mere om hvordan du bruger Biohacking sammen med coaching for at nå dine mål. Biohacking starter indefra.

Er Beauty Angel lys biohacking?

Beauty Angel lysbehandling er en god start på Biohacking. klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævsceller) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel lyset. Derfor kan du forynge og forbedre din hud på egen hånd. Med en smukkere hud kommer energien frem i kinderne og giver dig en positiv udstråling. Det kan mærkes helt ind i sjælen.

Beauty Angel behandling:

Beauty Angel kan bruges alene eller i kombination med andre behandlinger. Ved at bruge effektive produkter, ansigtsbehandlinger skræddersyet til din huds behov og specielle ansigtsmasker kan du i samarbejde med M hudpleje give din hud den bedste forudsætning til at genopbygge sin naturlige glød.

Beauty Angel ansigtsmasker

Masken har en mild kølende effekt og blander sig ind i hudens overflade og transporterer effektivt de aktive ingredienser. Den gennemsigtige struktur tillader Beauty Angel Lys at trænge let ind, så ingredienserne kan sætte sig dybt ind i huden. Ingredienserne i masken er nøje udvalgt for at hjælpe med din specifikke hudtilstand. Spørg gerne indtil brug af maske i forbindelse med Beauty Angel lysbehandling, og evn hvilke gode produkter du kan bruge hjemme for at give din start på biohacking et ekstra boost.

Beauty Angel Selfcare lysterapi og infrarødsauna tæppe

Beauty Angel behandling er til dig som går op i vedligeholdelse, én hud i balance og ungdommelighed. Dette er en behandling, hvor du SELV afrenser din hud, kommer maske på der tilegner sig din hudtyper (spørg evt. om hjælp til dette) og tænder for lyset.

Infrarødtæppet har positiv effekt på en lang række af både fysiske og psykiske skavanker. Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra de infrarøde saunaer bidrager til, at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappede. En infrarød sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, dræbe mikrobakterier og vira samt udskille de affaldsstoffer, der har ophobet sig i organismen. 

Jævnlig brug af infrarød sauna kan lindre smerter i led, nakke, skulder og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, overvægt, slid- og leddegigt, hovedpine, piskesmæld, manglende energi, højt kolesteroltal samt optimere musklernes evne til at restituere efter sport. Derudover har infrarød sauna vist sig at have en positiv effekt på vinterdepressioner.