manicure M Hudpleje

Hænder og Fødder

 

Mere end bare smukke negle…

 

Med en Manicure eller Pedicure, sætter du dig selv i fokus.

Bliv forkælet med særlig opmærksomhed på dine hænder og fødder. Hvad enten du bøvler med tør og problematisk hud eller blot trænger til en skøn og afslappende pause i en ellers hektisk hverdag, så kan du opnå det du ønsker hos M Hudpleje. Skal du have smukke shellac negle? 

 

Shellac inkl. ordning af neglene

Shellac er en professionel behandling, der lægges på som lak. Lakken hærdes ved UV-lys og har derfor ingen tørretid. Shellac er et prisvindende teknologisk lak-vidunder med op til 2-3 ugers holdbarhed. Vælg imellem et stort udvalg af skønne farver. Inden lakken påføres, bliver neglene filet og buffet.

Pris 499,- Book online

Shellac med fransk (hvid kant)

Shellac er en professionel behandling, der lægges på som lak. Lakken hærdes ved UV-lys og har derfor ingen tørretid. Shellac er et prisvindende teknologisk lak-vidunder med op til 2-3 ugers holdbarhed. Inden lakken påføres, bliver neglene filet og buffet. På denne behandling, får du fransk påføring med en hvid kant.

Pris 549,- Book online

Aftagning af shellac inkl. ny shellac

Her får du aftagning af den gmle lak samt ny påføring. Shellac er en professionel behandling, der lægges på som lak. Lakken hærdes ved UV-lys og har derfor ingen tørretid. Shellac er et prisvindende teknologisk lak-vidunder med op til 2-3 ugers holdbarhed. Inden lakken påføres, bliver neglene filet og buffet.

Pris 549,- Book online

Mini pedicure (30 min.)

I denne behandling starter du med et dejligt blødgørende og afslappende fodbad. Herefter skubber vi neglebånd, neglen files og hård hud fjernes.

Der afsluttes med negleolie og en let fodmassage i fodcreme, så du får dejlige bløde fødder.

Pris 349,- Book online

Franske fusser

I denne behandling starter du med et fodbad eller scrub/maske. Herefter skubber vi neglebånd, neglen files og hård hud fjernes.

Få smukke franske fusser. Klassiske smukke tånegle med lang holdbarhed. Med denne behandling vil du kunne vise fødderne frem året rundt.

Vi ordner dine negle og laver smukke franske fusser med UV-lak. Der afsluttes med skøn fodcreme.

Pris 649,- Book online

Mini pedicure inkl. Shellac helfarve

Ved denne behandling får du pålagt shellac. Vi starter med en dejligt fodbad. Derefter filer vi neglene til, samt fjerner neglebånd for at øge holdbarheden. Der smøres en dejlig fodcreme på og neglene lakeres. Shellac på dine fødder, som har en holdbarhed på mere end 3 uger.

Pris 549,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.