Om os

Klinikken “M Hudpleje” er en afslappet og hyggelig klinik med fokus på  både resultatorienterede og miljøvenlige behandlinger og produkter.

Hos M Hudpleje finder du et stort udbud af behandlinger, hvor der både laves afstressende og forskønnende behandlinger , men i særdeleshed også meget fokus på resultat behandlinger- hvor du virkelig kan gå i dybden og få arbejdet med huden.  Vi har behandlinger til både kvinder og mænd, samt teenageren.

Klinikken ligger centralt i Horsens, med gode parkeringsforhold.

Vores favorit produkter er blandt andet SkinBetter Science, Priori, Sanzi, Skin/Losophy og Fillerina.

Hos os er der tid til kunderne, ekstraordinær god service og altid et smil på læben. Vi bestræber os på, at når du er “i vores hænder”, så får du en pause fra hverdagen, og bliver tanket op energimæssigt.
Her bliver du forkælet, forskønnet og vil altid have vores fulde opmærksomhed til hvilken som helst behandling du ønsker!

Vi er placeret på Jessensgade 1, 3.sal i Horsens. 

Malene Nielsen er ejer af M Hudpleje som har eksisteret i 13 år.

Malene er uddannet kosmetolog, livsstilscoach, og specialist inden for Darphin. Derudover har Malene en lang række af kurser bag sig inden for hudpleje, hotstone og wellnessmassage, lash lift, brow lift, pedicure, shellac, makeup, voks og sugaring, ernæring og meget meget mere. Malene underviser ofte andre på kurser og events og elsker det:)

Malene brænder for at skabe resultater og vejlede dig efter dine behov og ønsker. Malene arbejder med hjertet og lytter til dig og dine udfordringer og hjælper dig gerne med at få det indre og ydre til at spille sammen.

 

 

Christina

Mød vores nye super søde kosmetiker elev.  Christina startede ved M Hudpleje d. 24 November 2022, og hun er super-skarp til at lære de forskellige behandlinger i klinikken. Christina er blandt andet rigtig dygtig til sugaring og make up.