Om M Hudpleje Horsens

Klinik “M Hudpleje” Horsens er en afslappet og hyggelig klinik med fokus på  både resultatorienterede og miljøvenlige produkter. Hos M Hudpleje finder du et stort udbud af behandlinger, hvor der både laves afstressende og forskønnende behandlinger , men i særdeleshed også meget fokus på resultat behandlinger- hvor du virkelig kan gå i dybden og få arbejdet med huden.  Vi har behandlinger til både kvinder og mænd, samt teenageren. Klinikken ligger centralt i Horsens, med gode parkeringsforhold.

Klinikken finder du på Kattesund 13, st. tv. tæt på gågaden og torvet i Horsens midtby.

Nu finder du SkinBetter Sceincer (resultatorienteret hudpleje), Priori (Adaptive Skincare), Darphin (fransk hudpleje med fokus på sanserne)  Vild Nord Collagen pulver (indre skønhed), CarebyAC (økologisk hudpleje), El Kadife (enzymer til permanent hårfjerning, Mr & Mrs Tannie (selvbruner produkter), Rosalique creme, vippe og bryn serum,  CND manicure og CND pedicure, CND Shellac og CND Vinylux.

Hos “M Hudpleje” finder du produkter til enhver smag og hudtype.

Tid til kunderne, ekstraordinær god service samt verdens bedste produkter udgør – sammen med top professionelle behandlinger – komponenterne i “M Hudpleje”.
Her bliver du forkælet, forskønnet og vil altid have vores fulde opmærksomhed til hvilken som helst behandling du ønsker!
Vi ser gerne at du betaler med Mobilepay.

Malene Nielsen er ejer af M Hudpleje som har eksisteret i 11 år.

Malene er uddannet kosmetolog, livsstilscoach, og specialist inden for Darphin. Derudover har Malene en lang række af kurser bag sig inden for hudpleje, hotstone og wellnessmassage, lash lift, Brow lift, pedicure, shellac, makeup, voks og sugaring, ernæring og meget meget mere. Malene underviser ofte andre på kurser og events og elsker det:)

Malene brænder for at skabe resultater og vejlede dig efter dine behov og ønsker. Malene arbejder med hjertet og lytter til dig og dine udfordringer og hjælper dig gerne med at få det indre og ydre til at spille sammen.

Malene lancerer pr. 1. maj en VIP kundeklub hvor du som medlem får adgang til en lukket Facebook-gruppe hvor Malene deler ekstra viden og fif med jer. Der bliver lives med små film og svar på jeres spørgsmål.

Du giver 499,- pr. måned for at være med men du får tilgengæld hver måned en produktpakke til en værdi af 699,- samt gaver ved henvisning af nye medlemmer og gaver ved medlemsskab i 3,6,9,12 måneder.

Derudover har du ekstra mulighed for særtilbud på produkter og behandlinger samt førsteret på tider i klinikken hos Malene.

Tilmeld dig via mail eller telefon 53558364

Anne-Dorthe

 

Klinik “M Hudpleje” Haderslev er midlertidig lukket, men Anne-Dorthe er at finde i Horsens ca. hver anden lørdag. Tjek kalenderen for at finde tider ved Anne-Dorthe.

Ved Anne-Dorthe får du en kvalitetsbevidst og professionel Kosmetisk behandling, med fokus på de resultatorienterede produkter. Anne-Dorthes kalender er som sagt åben ca. hver 2. lørdag.

Anne-Dorthe har 25 års erfaring indenfor skønhedspleje og behandlinger som plejer og forskønner hud og krop.