50% SPAR

Fillerina Sun Beauty After Sun, 200ml

kr.147,00

Fillerina Sun Beauty Face and Body After Sun er en nærende og let emulsion med aktive ingredienser, der har en lindrende og revitaliserende effekt, som hjælper med at beskytte og passe på huden. Med sine fugtgivende og antiage plejende virkning er Fillerina Sun Beauty After Sun også meget velegnet som daglig body lotion, da du får hele 12 hyaluronsyrer, 3 collagen- og 2 elastinmolekyler. Det er ikke set før i en bodylotion.

Den indeholder Aloe og Bisabolol, som har beroligligende og fugtgivende egenskaber, der minimerer rødme og risiko for afskalning.

Face and Body After Sun er rig på hele 12 hyaluronsyrer, kollagen, elastin og tilhørende molekyler, som modvirker ældning af huden, og bidrager til at holde huden spændstig. Den indeholder desuden et ekstrakt med aktive ingredienser som også har anti-rynke, anti-dehydrering og anti-age effekt. Derudover indeholder Face and Body After Sun også en kompleks hydrolyseret formel som beskytter hudens cellekerne og indeholder sporstoffer som huden ofte mister ved påvirkning af varme og solens stråler, samt E vitanim som er en stærk antioxidant.

Face and Body After Sun indeholder ydermere et Bronzene-kompleks som sikrer langvarig melaninproduktion, der selv efter solbadning intensiverer og forlænger den smukke solbrune kulør.

1 på lager

Beskrivelse

Hvad gør den:

  • Bred og dynamisk beskyttende mod UVA, UVB og UVC-stråler
  • Beskyttelse mod IR- skader
  • Opstrammende og øget elasticitet med de 3 kollagen – og 2 elastinmolekyler samt 2 specifikke aktive ingredienser
  • Modvirker hudens naturlige nedbrydning af hyaluronsyre, kollagen og elastin
  • Anti- age, anti-rynke, anti- dehydrering