selvforkælelse
 

Nyt brand hos M Hudpleje – M selvforkælelse

M selvforkælelse, Så enkelt kan det siges!  Vi fortjener alle at passe på os selv, og vi her i M Hudpleje har mottoet; We Shine, When You Shine, så derfor vil vi gerne sætte ekstra fokus på selvforkælelse. Det gør vi nu med denne ekstra side M selvforkælelse.

Lækre Dufte

M selvforkælelse handler også om duft, smag, ja alle sanserne som du gerne vil give lidt selvforkælelse

Positiv Energi

M selvforkælelse handler om mere end blot ydre skønhed. Vores tilgang fremmer positiv energi og velvære i din daglige rutine, skaber forbindelse mellem din indre verden og det omkringliggende univers. Hver gang du anvender vores produkter skal de minde dig om hvor vigtigt det er, at pleje dig selv og opretholde en positiv spirituel balance. Det kan være når du skænker dig selv en kop the og finder ro ved meditation eller når du går en tur i solen og samler energi.

Tid til Selvet

Om du har 5min eller 30min. som du kan bruge på at forkæle dig selv, så brug den endelig. Det er vigtig at give kroppen tid til at reflektere og restituere, der skal sættes fokus på dig, du fortjener at få tid til at bygge krop og sjæl op og finde energi. Det vil vi rigtig hjælpe dig med.

M selvforkælelse understreger vigtigheden af at afsætte tid til sig selv i den hektiske hverdag. Det er en påmindelse om, at selv i de travleste øjeblikke skal man værne om sin indre ro og spirituelle velvære. Vores produkter er skabt med kærlighed for at hjælpe dig med at genfinde balancen og forkæle din krop og sjæl i din daglige rutine.

Badesalt med hyben rose

Produkter

Krystaller M Hudpleje

Krystaller

Spirit by Willow produkter på række

Hotelserie

halloween oracle Britta Baumann

Orakel, Tarot og Englekort