Sanzi Beauty Anti Acne & Redness Mask

kr.40,00

Anti Acne & Redness Mask

Anti Acne & Redness Mask er skabt med fokus på at reducere rødme og inflammation i huden. Den unikke sammensætning indeholder vitamin B3, tea tree oil og panthenol, som arbejder i harmoni for at berolige huden og give den den nødvendige ro til at regenerere og stabilisere sig. Yderligere er masken beriget med salicylsyre, vitaminer og antioxidanter, der etablerer en beskyttende barriere mod frie radikaler, hvilket fremmer en sund hud.

For optimal anvendelse anbefales det at påføre masken på nyvasket hud og lade den virke i 20-30 minutter, hvorefter den skylles af. Som en efterfølgende plejerutine foreslår vi brugen af  Anti-Aging Face Cream, en nærende creme rig på vitamin B3, der yder ekstra pleje til din hud.

Oplev fordelene ved Anti Acne & Redness Mask og invester i din hud med en effektiv og skræddersyet løsning til at bekæmpe acne og rødme. Din hud fortjener den bedste pleje, og vi er her for at levere det til dig.

10 på lager

Beskrivelse

Ingredienser:

Aqua, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Betaine, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Panthenol (Vitamin B5), Niacinamide /Vitamin B3), Methyl Gluceth-20, Methylpropanediol, Xanthan Gum, Hvidpil Bark Extract (Tea Tree Oil), Salicylic Acid, 4-Terpineol, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Sodium Polyglutamate, Sodium Hyaluronate, Caesalpinia Spinosa Gum, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Phenoxyethanol