46% SPAR

Arcaya ampuller – Primrose

kr.150,00

Arcaya Primrose – Olie fra kæmpenatlysplanten – virker anti-inflammatorisk

Hjælper huden med at regenerere sig igen, opbevarer fugt og beroliger huden. Intensiv plejende og nærende ampul til tør, følsom og inflammatorisk hud. Natlysolie indeholder mange essentielle fedtsyrer såsom den anti-inflammatoriske linolsyre, der kan have en positiv effekt på hudens fugt og teint.

En mild mandelolie plejer også tør hud og gør den glattere igen. Da mandelolie minder meget om hudens egne lipider, optages den hurtigt uden at tilstoppe porerne og er særdeles velegnet til tør og flagende hud.

Dette er et højkvalitetsprodukt, som hurtigt absorberes, og vindruekerneolie understøtter desuden plejen med dens anti-inflammatoriske egenskaber. Plejen rundes af med andre vegetabilske olier af høj kvalitet som oliven-, avocado-, jojoba- og solsikkeolie. E-vitamin beskytter, fornyer og udglatter også huden takket være dens antioxidante virkning.

Anvendelse: Efter rengøring påføres indholdet af en ampul, masseres ind og derefter bruges en passende creme til yderligere fugtgivning efter behov.

4 på lager

Beskrivelse

 

 

Du kunne også være interesseret i...