Fillerina Specific Zones – Promo Pack Grade 4 Plus

kr.995,00 kr.746,25

Du får Fillerina 932, Eyes and Eyelids Grade 3 Plus og Fillerina 932, Lips and Mouth Grade 3 Plus

Fillerina 932, Lips & Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig.

Fillerina 932, Eyes-Eyelids arbejder lokalt på dine øjenomgivelser. Du kan bruge den til at løfte dine øjenlåg, mindske rynker og linjer omkring øjnene, øge volumen under øjnene og reducere hævelser og mørke rander. Huden omkring dine øjne er meget tynd i forhold til al den anden hud i ansigtet. Derfor ser man hurtigere linjer, hævelser og tab af fasthed i huden omkring øjnene.

Fillerina 932, Eyes-Eyelids Grade 3 Plus og Lips and Mouth Grade 3 Plus indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få styr på dine øjenomgivelser.

1 på lager

Beskrivelse

Anvendelse:
Eyes-Eyelids pennen har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Lips and Mouth Påfør produktet ved at trykke på mekanismen øverst på applikatoren et par gange, indtil den ønskede mængde gel kommer ud (første gang kan det være nødvendigt at trykke gentagne gange). Fordel gelen ud over læbernes overflade og rundt om munden med cirkulære massagebevægelser. Vent et par minutter, så de aktive ingredienser kan trænge ind. Når læbernes overflade er tør, kan der anvendes læbestift eller lipgloss som ønsket. Det er vigtigt at gelen påføres på rene læber.