56% SPAR

Tabac Original Beard Oil 50 ml

Original price was: kr.115,00.Current price is: kr.50,00.

En vidunderlig, naturlig skægolie, der er fremstillet af lækre olier, som plejer og fugter. Efterlader skægget med en blød, glat og velplejet følelse.
Regelmæssig brug af skægolien forhindrer både kløe og tørhed. Har en mild duft af den velkendte Tabac Original.

Ikke på lager

Beskrivelse

Dermatologisk testet.


ANVENDELSE:

Påfør Tabac Original Beard Oil på dit skæg som er rent og børstet igennem. Gentag i løbet af dagen efter behov.


OM TABAC:

Den ægte maskulinitet. Siden 1959 har Tabac Original været et af de mest succesfulde brands til mænd i Skandinavien. Tabac er ren Old School! Tabac Original er en traditionel og maskulin serie for mænd, der foretrækker værdier såsom; tillid, kompetence, udholdenhed, maskulinitet og seriøsitet. Produkterne fra Tabac er altid enkle i udformning, og passer perfekt til den afslappede og sofistikerede mand. Du får kvalitet for pengene – både på indhold og design.

Tabac er en populær og ikonisk mandeserie, der har forført mænd i årtier med sin klassiske duft og sofistikerede stil. Serien omfatter alt, hvad den moderne mand har brug for til personlig pleje, herunder aftershaves, deodoranter, shower gels og mere. Tabac-produkter er kendt for deres maskuline og tidløse aromaer, der skaber en følelse af selvtillid og charme. De luksuriøse og velplejede formler plejer huden og efterlader den med en subtil, men uforglemmelig duft. Uanset om det er til daglig brug eller særlige anledninger, er Tabac serien den perfekte ledsager for enhver mand. Du finder både deodoranter, skæg olie, og shaving tilbehør.

Du kunne også være interesseret i...