Skyn Iceland – Dissolving Microneedle Eye Patches

kr.145,00

Dissolving Microneedle Eye Patches

Et ugentlig wakeup call for øjne, der viser tegn på kronisk stress (kragetæer, vi taler til dig!), Dissolving Microneedle Eye Patches er formuleret med en kæmpestor 39 % regenerativ hyaluronsyre – både høj og lav molekylvægt for maksimal absorption – plus en potent hexapeptidkompleks, der hjælper med at bekæmpe crepey hud. Ved at bruge højteknologiske mikrospidser, som hver består af aldersbekæmpende ingredienser, til at levere målrettede rynkeudjævnende ingredienser, når de opløses, er denne teknologisk avancerede behandling under øjnene et af de mest koncentrerede plastre på markedet. De bittesmå pigge (som i tyndere end en hårstrå) er stikkende, men blide – og hvis du undrer dig, gør de ikke ondt. Efter påføring vil der føles en lille prikkende fornemmelse på huden (det er sådan, du ved, den virker), mens mikronålene langsomt opløses i porer for at hjælpe med at stramme og tone crepey områder, mens de udglatter forekomsten af ​​rynker ved deres kilde. Bær i mindst 2 timer (eller natten over for maksimal absorption). Let rødme kan forekomme, men bør forsvinde hurtigt.

Ikke på lager

Beskrivelse

Sådan bruger du Dissolving Microneedle Eye Patches:
Efter at have renset og dækket det omgivende øjenområde med et tyndt lag øjenserum, skal du fjerne den beskyttende bagside fra behandlingsplasteret, og med mikronålene nedad trykkes de på huden under og rundt om den ydre øjenkrog. Tryk forsigtigt på plasteret med fingerspidserne i 5-10 sekunder for at sikre og aktivere. Bær i 1-2 timer (eller natten over for maksimal absorption) to gange om ugen i de første to uger og derefter ugentligt til vedligeholdelse.

Ingredienser:
Sodium Hyaluronate*, Cellulose Gum*, Glycerin*, Trehalose*, Propanediol, Angelica Archangelica Root Water**, Carnosine, Madecassoside*, Heptapeptide-7, Undaria Pinnatifida Extract*, Acmella Oleracea Extract*, Acetyl Hexapeptide-8*, Perfluorodecalin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Corallina Officinalis Extract*, Caprylyl Glycol*, Glycosphingolipids*, Xanthan Gum*, Ethylhexylglycerin*, Lecithin*, Citric Acid*, Sucrose Palmitate*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate *Natural and naturally derived **Component of Icelandic Glacial Water Contains Soy