Nordic Superfood VITAMIN – C TE

kr.165,00

NORDIC VITAMIN C TE – Havtorn og hyldebær 80 g

Nordic Luxury Black Tee med indhold fra naturen er en dejlig anti-inflammatorisk, styrkende te med anti-age effekt. C-Vitamin te har en base af sort te og indeholder: Havtorn, Hyldebær, Hyldeblomst og naturlige aromaer.

Serveringstips:

Kog med frisk vand, lad det trække i 5-10 minutter.

Kan “koldbrygges” natten over, serveres med citronskiver og masser af is.

Boost din te med 1 tsk Nordic Superfood COLLAGEN Premium + for optimal anti-aging effekt og styrke dit immunforsvar!

Beskrivelse

Indhold: Sort te, havtorn, hyldebær, hyldeblomster, naturlige aromaer.

ANTI-INFLAMMATORISK

ANTI-AGE

STYRKENDE


OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G