Nordic Superfood Havtorn Antioxidant pulver

kr.179,00

Få en sund og nærende start på dagen med Nordic Superfood Powder Yellow. Dette økologiske pulver er lavet af en blanding af havtorn, gurkemeje, ingefær og citron, der er kendt for deres antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Bland det i din morgenmad, smoothie eller juice for at tilføje en frisk smag og en sund boost til din krop. Oplev kraften fra nordiske superfoods med Nordic Superfood Powder Yellow.

Beskrivelse

OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G

Du kunne også være interesseret i...