31% SPAR

Hemp Nation Tropical Seltzer Bodylotion, 535 ml.

Original price was: kr.289,00.Current price is: kr.199,00.

Denne nye eksotiske Hemp Nation Tropical Seltzer Body Lotion giver dig en tropisk frugt cocktail af plejende ingredienser med antiage og fugtbevarende egenskaber plus Hemp Nations naturlige DermaDark® farveforstærker.

Tropical Seltzer Body Lotion giver dig den mest silkebløde hud nogensinde med en subtil, eksotisk duft af mango og karamel, der både booster og vedligeholder din huds naturlige farve.

Ingredienser Tropical Seltzer:

  • Antioxidantrig passionfrugt beskytter din huds integritet hele dagen.
  • Papayaekstraktens magnesium og calcium booster fugtbalance i en tørstig hud
  • A, B3 og E vitamin forynger og regenererer.
  • Mikrosfærer giver en silkeblød konsistens
  • DermaDark® farveforstærker booster din huds melanindannelse
  • Tropical Selzer: en tropisk duft af eksotiske frugter og karamel

Ikke på lager

Beskrivelse

Hemp Nation Tropical Seltzer Bodylotion, 535 ml.

Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed. Beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.

Vi anbefaler at bruge Hemp Nation bodywash og scrub i badet, og efterfølgende påføre Hemp Nation lotions. 

Australian Gold

Australian Gold er et populært og anerkendt mærke inden for solplejeprodukter. Mærket er kendt for sine kvalitetsprodukter, der tilbyder både solbeskyttelse og fugtgivende pleje til huden. Australian Gold-produkter er formuleret med avancerede ingredienser og teknologier for at levere effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. De tilbyder en bred vifte af solcremer, sololier, aftersun-produkter og selvbrunere. Mærket er også kendt for sin signaturduft, der giver en behagelig følelse under solbadning. Australian Gold er et pålideligt mærke, der har opnået popularitet på grund af dets effektive solplejeprodukter og omsorg for huden..

Du kunne også være interesseret i...