Hemp Nation Sparkling Citrus & Champagne, Shower Gel, 235 ml.

kr.239,00

Hemp Nation Sparkeling citrus & Champagne Body Wash tilbyder en unik badeoplevelse, der er formuleret til at rense og fugte intensivt for en mere smidig blød hud.
Den brusende blanding af citrusfrugter og fransk vin, hjælper med at beskytte og pleje huden for et generelt mere glat udseende, mens ren hampfrøolie hjælper med at genoprette fugtbalance og smidighed til huden uden at udtørre eller fjerne din farve.

Sparkeling Citrus & Champagne Body Wash deler den samme duft som Sparkling Citrus & Champagne Tan Extender, hvilket gør dem til det perfekte makkerpar! Den blide renseformel uden sulfater gør også denne Body Wash ideel til daglig rensepleje af hud med selvbruner!
Sparkling Citrus & Champagne:

Luksuriøs blanding af appelsin, grapefrugt og fransk vinekstrakt, der er fremragende kilder til vitaminer (inklusive et højt niveau af C-vitamin), vitale næringsstoffer og flavonoider med vigtige antioxidantegenskaber, der hjælper med at beskytte huden mod miljøstressorer og opretholde en stærk, glat hud.

Glycerin:

Et fugtbevarende  ingrediens, der hjælper med at beskytte og forsegle fugt i huden for længerevarende gylden glød..

Ren hampefrø olie: Ren hampfrøolie med vigtige essentielle fedtsyrer hjælper med at styrke huden og forhindre fugttab ved at danne en beskyttende barriere for længerevarende fugtighedsbalance.

Gentle Cleansing Formula:

Specielt formuleret med blide renseaktive stoffer og uden tilsatte sulfater til forsigtig afrensning af huden, samtidig med at huden hjælpers til at opretholde fugtbalance og forhindre udtørring, som kan forkorte din tan.

Tip:

Tilføj Sparkeling Citrus & Champagne Body Wash til dit karbad for en skøn og velduftende badeoplevelse.
Indhold : 235 ml.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hemp Nation

Hemp Nation udvikler hudplejeprodukter baseret på hampefrøolie, der genopretter hudens fugtbalance og forebygger urenheder i huden. Produkterne består både af plejende body lotions, body scrubs og body washes, der alle er veganske, glutenfri og dermatologisk testet. De veganske ingredienser i Hemp Nations hudplejeprodukter gør, at produkterne egner sig særlig godt til sensitiv og tør hud.

Hampefrøolie og de andre veganske ingredienser i Hemp Nation produkter

Hemp Nation er hudplejeprodukter, som du kan bruge med god samvittighed, uden at bekymre dig om ingredienserne. Alle Hemp Nation produkter laves nemlig af veganske ingredienser. Kernen i alle produkterne er hampefrøolie, der genskaber hudens fugtbalance og forebygger uren hud, dvs. talgproduktion i huden. Hampefrøolie indeholder desuden fedtsyrerne omega 3 og 6, der gør huden smidig, sund og ungdommelig. Fedtsyren i hampefrøolie bidrager endda også til at hydrere hyden.

Udover hampefrøolie anvender Hemp Nation også sheabutter, jojoba og glycerin, der alle har nærende og fugtgivende egenskaber. Disse ingredienser bidrager også til at lindre rødme og hudirritation. Ingredienserne giver desuden alle produkterne vidunderlige dufte, som du kan nyde hver gang du anvender produkterne.

Du kunne også være interesseret i...