Fillerina 12HA Lips and Mouth Grade 5, 7 ml.

kr.599,00

Fillerina 12HA Lips and Mouth er en filler-gel, som er specielt udviklet til læber og læbekonturer, og indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler. De aktive ingredienser giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker.
Fillerina 12HA Lips and Mouth er inddelt i 2 forskellige grader, så du kan vælge den grad der passer bedst til din hud og alder.
GRAD 4 er til læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker ved læbekonturen.
GRAD 5 er til læber med meget kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker ved læbekonturen

Koncentrationen af de aktive molekyler er tilpasset hvert enkelt område og har en effektiv evne til at trænge ned i huden. Det ekstra høje indhold af hyaluronsyrer fremmer udfyldning af hudlagene, samtidig med at kollagen- og elastinmolekyler har en opstrammende effekt på hudens og vævets tegn på slaphed.

3 på lager

Beskrivelse

Andvendelse:
Påfør produktet ved at trykke på mekanismen øverst på applikatoren et par gange, indtil den ønskede mængde gel kommer ud (første gang kan det være nødvendigt at trykke gentagne gange). Fordel gelen ud over læbernes overflade og rundt om munden med cirkulære massagebevægelser. Vent et par minutter, så de aktive ingredienser kan trænge ind. Når læbernes overflade er tør, kan der anvendes læbestift eller lipgloss som ønsket. Det er vigtigt at gelen påføres på rene læber.