Vores mest populære behandlinger lige nu…

Diamantslibning M Hudpleje

Diamantslibning

sugaring M Hudpleje

Sugaring hårfjerning

beauty angel mand _M Hudpleje

Beauty Angel

Kosmetologklinik i Horsens

Lad krop og sjæl blive forkælet

M Hudpleje tilbyder en bred vifte af kosmetolog og skønhedsbehandlinger. Der er fokus på dine behov og vedvarende resultater.

Vi hjælper blandt andet med

Beauty Angel Lysbehandlinger, ansigtsbehandlinger, neglepleje og shellac, massage og Hotstone massage, infrarød saunatæppe.

Lash og Brow Lift, permanent hårfjerning, voksbehandlinger, frugtsyre behandlinger.

ansigtsbehandlinger

Hvordan finder du M Hudpleje

Vi er placeret på Jessensgade 1, 3.sal i Horsens.

Du har mulighed for at parkerer bag Danske Bank, med indkørsel fra Allegade ved Levysgade (14), eller ved Netto ved Levysgade (2), hvor der også er parkeringshus Levysgade 8. Der er også parkering på Vitus Berings Plads 9.

Klinikken har eksisteret siden august 2010 hvor Malene Nielsen åbnede klinikken i et enkelt lokale i Fitnessdk, men i december 2011 flyttede klinikken til større lokaler i Fitnessdk. Den 17. juni 2013 flyttede klinikken til Gasvej 2A for at være mere centralt og i større lokaler. Pr 9. oktober 2015 flyttede klinikken til Kattesund, for at have en butiksdel og mere synlighed.

2023 blev året hvor M Hudpleje valgte at udvide butikken med krystaller og eget produktmærke Spirit by Willow. Dertil kom der også et nyt adresseskift til større flotte lokaler hos The Penthouse på Jessensgade 1, 3.sal.
Som et nyt tiltag er der også åbnet Mindset Coaching på samme adresse. Vinca har åbnet kalenderen op for Coaching. Læs mere om dine muligheder på mindste-coaching.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen..

Hvem er M Hudpleje

Klinik M Hudpleje er en afslappet og hyggelig klinik med fokus på både resultatorienterede og miljøvenlige behandlinger og produkter.

Hos M Hudpleje finder du et stort udbud af behandlinger, hvor der både laves afstressende og forskønnende behandlinger , men i særdeleshed også meget fokus på resultat behandlinger- hvor du virkelig kan gå i dybden og få arbejdet med huden.

Vi har behandlinger til både kvinder og mænd, samt teenageren.
Hos os er der tid til kunderne, ekstraordinær god service og altid et smil på læben.
Når du er i vores hænder, så får du en pause fra hverdagen, og bliver tanket op energimæssigt. Du bliver forkælet, forskønnet og vil altid have vores fulde opmærksomhed under din behandling.

Som vi siger, We Shine When You Shine.

Biohacking og Mindset Coaching

Mangler du energi? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv? eller måske har du drømme som skal udleves, men du mangler at finde den rette vej?

Nu er det muligt at få vejledning både i hvordan du laver en plan over dit bedre jeg, og hvordan du når dertil. Du kan bestille tid til coaching hos Vinca Kjærgård. Hun er uddannet Lifecoach, Styrkecoach og Positiv Psykologi Vejleder og hjælper dig på vej. Læs mere her.