Diamantslibning M Hudpleje

Diamantslibning

En diamantslibning er til dig, der ønsker at give din hud et kærligt boost. Med en diamantslibning får du en dybdegående peeling, som fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber din naturlige huds egen glød. Slibehovederne sliber det øverste hudlag af dødehudceller af og efterlader dig med den blødeste hud.

Er du i tvivl om behandlingen er for dig? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling til din hud. Du kan altid kontakte os til en snak om hvad vi kan gøre for din hud.

Quick Diamant slibning

Quick diamant slibning – anbefales som kurforløb fx 1 gang om ugen.

Hudslibning med diamant mod grovporet ujævn hud.

Dobbelt afrensning af huden, diamantslibning, Cold Plasma for optimering af opheling og optagelse af efterfølgende produkter, afsluttende pleje med spf, øjenpleje og læbepleje. Behandlingen er perfekt at kombinere med vores Beauty Angel lys og specialmaske.
 
Pris 549,- Book online

Diamantslibning

Dobbelt afrens, mild peeling, diamantslibning af hele ansigt og hals, Cold Plasma for optimering af de efterfølgende produkter. Let ansigtsmassage samt tilpasset maske. Mens masken virker nydes en skøn hovedbunds- og nakkemassage. Efterfølgende afsluttende serum, SPF, øjencreme og læbeprodukt.

Vi anbefaler at tilkøbe 15 minutter i Beauty Angel lys

Pris 749,- Book online

Luksus diamantslibning inkl beauty angel lys

Skøn resultat givende behandling. 
Hudanalyse, Dobbelt afrensning, mild peeling, diamant slibning af ansigtet, halsen og brystkasse, Cold Plasma for optimering af optagelsen af efterfølgende produkter. Skøn ansigtsmassage tilsat aktiv ampul. Derefter påføres den valgte EMT specialmaske som bruges under Beauty Angel lyset som forskønner din hud i 15 minutter. Alt imens du nyder en afstressende hovedbunds og nakkemassage. 
Afsluttes med tilpasset serum, øjenpleje og SPF creme samt vejledning i hudpleje rutiner.

Pris 995,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.