Arcaya produkter på stribe

Ampullerne med serum virker bedre end din sædvanlige hudpleje
Du skal bruge dem, fordi de virker.

M Hudpleje hjælper dig med af finde den rigtig type serum. Det kan anbefales at starte et hudplejeforløb i forbindelse med opstart med serum. Du vil kunne se resultater allerede efter kort tid, tit efter første gang du bruger dem, og du vil opleve tydelige forandringer efter 2-3 uger.

Målet er at din hud skal se bedre ud – ikke bare ok, men lækker, da alle fortjener at gøre lidt for sig selv.

 

Vidste du, at ampullerne fra arcaya er

* Er udviklet til kosmetologer og bruges over hele verden.

• Er veganske og aldrig testet på dyr.

• Produceres under de strengest mulige vilkår i Tyskland.

• Er uden parabener og kunstige parfumer.

Arcaya roller
Arcaya ampuller

Effektiv serum til din ansigtspleje!

Serum til dit ansigt. Hos  M Hudpleje finder du serum i ampul form med aktive virksomme stoffer. Fantastisk effektiv pleje til din hud. Du ser og mærker en forskel allerede efter første påførelse.

Du får kontrollerede, rene, veganske, koncentrerede  og effektive ingredienser “indpakket”  i en lukket ampul. Det betyder, at de virksomme stoffer altid er friske, når du skal bruge dem.

Se vores store udvalg i klinikken og lad os guide dig til at vælge de rigtige ampuller.

Brug dem evt som et hjemme kurforløb som ekstra boost her i vinteren. Hver ampul holder ca 2-3 dage, når du påfører dem med den spray som følger med.

OBS – dermaruller du huden anbefaler vi at du anvender en hel ampul i forbindelse med behandlingen.

Dermaruller kit 449,-

En dermaroller forbedrer din huds evne til at danne collagen

En dermaroller stimulerer bl.a. dannelsen af collagen, som forbedrer udseendet af ar, fine linjer, rynker, acne ar, strækmærker, tørhedslinjer og appelsinhud. Endvidere hjælper en roller på optagelse af næring til huden. Så din hud vil kunne optage serum og creme op til 200 gange bedre end før en behandling.

 

Sådan bruger du din dermaroller til hjemmebehandling

– Brug 0,50 mm til ansigt, hals og decolte, og 0,25 mm til øjenomgivelserne.
– Rens din hud grundigt inden brug.

Brug dermaroller om aftenen, (da du bliver rød de første gange) 1-3 gange om uge. Start ud med 1 gang om ugen, hvis du er helt nybegynder.

Rul 4 gange i hver retning, lodret og vandret, ikke på skrå og det er vigtigt, at du løfter dermarolleren mellem strøgene.

Husk at din dermaroller er personlig og skal afrenses efter brug med klorhexidin, sprit eller kogende vand og derefter lufttørre.

Til hjemmebehandling må vi ikke bruge “større” nåle end 0,50 mm. Bruger du mere end dette, vil jeg anbefale at du får behandlingen udført professionelt hos os i klinikken. Da det der skal følges strenge retningslinjer for korrekt anvendelse. Du kommer længere ind i huden med større nåle end 0,50 og dermed øges risikoen for forkert behandling, som kan skade din hud og ikke mindst give dig en bakteriel skade. Der skal også bedøvelse til, så den nemme og næsten smertefri hjemmebehandling får et andet setup.

Husk vi altid står til rådighed til at vejlede og guide dig til den optimale løsning for dig og din hud.

Du bruger 0,25 mm til øjenomgivelserne, 0,50 til ansigtet og hals/decolte. Vi anbefaler, at du bruger dermarolleren 1-3 gange om ugen. Gør det om aftenen, da din hud bliver rød. Afrens altid grundigt dit ansigt, samt fjern din øjenmakeup. Det er vigtigt, at din hud er ren, således du ikke kører bakterier, snavs og lignende rundt i ansigtet – og rul med den rensede dermaroller i lodrette og vandrette strøg hen over dit ansigt, hals og decolte fire gange i hver retning.

Brug 0,25 omkring øjnene, fire strøg under øjnene, hvor der kan forekomme “poser”, mørke rande, talgknopper osv. Kør ligeledes fire strøg ud for øjet, der hvor vi har “kragetæer” og til sidst ovenpå øjenlåget.

Din hud er nu klar til at optage serummet fra ampullerne. Spray på efter hvert lille opdelt område er “rullet”. Vi anbefaler du bruger en hel ampul, når du dermaroller for at pånå et bedre resultat.

Knæk toppen af ampullen i en kleenex (tryk ikke for hårdt, det er glas), der er til 2-3 dages behandling i en ampul afhængig af din huds tilstand. Sæt pipetten på og brug ampullen morgen og aften for størst og hurtigst effekt. Mærk/se hvordan din hud reagerer. Vi tilråder at booste huden med samme variant i 2-4 uger. Dannelse af nye hudceller tager ca 28 dage.

 

Dup serum i ansigt og på hals
Dup serum i ansigt og på hals, lad det trænge godt ind inden brug af creme – er ampullen vandbaseret, kan du bruge den omkring øjnene og spare øjencremen. Brug dag/nat creme som du plejer.

 

Du skal huske grundig rens af din ruller med klorhexidin eller lignende.
Efter afrens lader du rolleren lufttørre og lægger den tilbage i det medfølgende etui, som beskytter mod bakterier. Den er klar til brug og nem at transportere med alle steder. Din dermaroller er dit personlige redskab til hjemmebehandling og må ikke deles med andre.