MARC INBANE Exfoliating Mitt

kr.149,00

Denne innovative eksfolieringshandske er beriget med aktivt kul, som er kendt for sin dybderensende, detox effekt. Den dobbeltsidede handske tilbyder en perfekt integreret kropsscrub med både en blød og en mere intens side. Eksfoliering før self tanning sikrer en jævn og længerevarende farveholdbarhed.

Brug handsken til at fjerne døde hudceller, inklusive overskydende rester fra selvbruner, stimulere blodgennemstrømningen og holde din hud frisk og strålende.

  • Stimulerer blodcirkulationen
  • Forfiner hudens struktur
  • Fjerner døde hudceller
  • Holdbar og genanvendelig

3 på lager

Beskrivelse

Anvendelse af Marc Inbane Exfoliating Mitt

Brug på fugtig hud, og lav blide cirkulære bevægelser. Skyl Exfoliating Mitt efter brug, og lad den tørre naturligt. Mængden af kul vil gradvist aftage, hvilket vil mindske den dybderensende virkning. Brug gerne en foam vask sammen med. Det kunne være denne fra Sanzi.

For at holde bedst muligt på farvepigmenterne, kan vi også foreslå dig, at supplere med den lækre Hemp Nation Bodylotion, med farveforlængende ingredienser. Vi har to varianter Hemp Nation Cocoa Dreams og Hemp Nation Selzter.

Hvorfor Self-tan?

Der er flere grunde til, at det kan være bedre at bruge selvbruner i stedet for at udsætte sig for solens skadelige stråler. For det første kan overdreven soleksponering føre til skader på huden, herunder solskoldning, tidlig aldring og øget risiko for hudkræft. Ved at bruge selvbruner kan man opnå en solbrun farve uden at udsætte sig for disse risici.

Selvbrunere er også ideelle til personer med lys eller følsom hud, der har svært ved at opnå en naturlig solbrun farve. Desuden kan selvbrunere anvendes året rundt og giver mulighed for at opretholde en solkysset glød, selv når solen ikke skinner. Selvbrunere kan også give en mere jævn og ensartet farve, da man kan kontrollere intensiteten og påføre produktet jævnt over hele kroppen.

Endelig kan selvbrunere være et mere bæredygtigt valg, da de reducerer behovet for at bruge solcreme i store mængder og undgår solskader og nedbrydning af koralrev.

Ved at vælge selvbruner kan man opnå en smuk og naturlig solbrun farve uden at gå på kompromis med sundheden og miljøet. Vi elsker Marc Inbanes self-tanner. Det er ren luksus.

Du kunne også være interesseret i...