lash M Hudpleje

Vil du have smukke naturlige vipper?

Har du lyst til at give dine egne vipper et boost i hverdagen? Her hos M Hudpleje elsker vi flotte vipper. Vi tager udgangspunkt i dine naturlige vipper så vi kan være sikre på, at vipperne får det helt rigtige buk så de syner længere.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine vipper. Med vores professionelle teknik tager vi hånd om dine behov samtidig med vi gør hvad der er bedst for dine naturlige vipper. Vi har stor erfaring med behandlinger indenfor Vippe Styling og vi glæder os til at se dig i klinikken. Du bliver vejledt hele vejen igennem uanset hvilken behandling du ønsker.

Farvning af vipper

Farvning af vipper giver en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper. Det er en enkel og smertefri behandling, hvor du ligger med lukkede øjne, mens behandleren påfører farven med en lille pensel.

Farvning af vipper er ideelt, hvis du har meget lyse øjenvipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde. Farverne fås i forskellige nuancer, så du er sikret et så naturligt resultat som muligt. Farvning af vipper kan også anvendes som et alternativ til daglig brug af mascara. Op til en ferie er farvning af vipper et hit, så du slipper for at tænke på makeup, eller bruge udtørrende vandfast mascara.

OBS! Vipperne må meget gerne være renset for mascara, da det giver et flottere og bedre resultat.

Pris 199,- Book online

 

Farvning af vipper inkl. lash BOTOX kur

I denne behandling bliver dine vipper farvet, samt får Lash Botox kur for styrkelse og “fortykning” af dine vipper – Det ligner at du har mascara på.

Organic Lash Botox – 97,7% naturlige ingredienser!

Organic Lash Botox er en dybdegående nærende øjenvippe behandling, udelukkende til professionel brug. Formuleret til foryngelse, fugt og genopbygning af de naturlige vipper. Vores Organic Lash botox er baseret på 97,7% naturlige ingredienser!

OBS: Får at opnå det bedste resultat, beder vi at møde op uden øjenmakeup, som skal være fjernet min 30 min. før behandlingen start, samt ingen brug af vippebukker eller vipper serum 24 timer før og efter behandlingen. Der må ikke komme vand på vipperne 24 timer efter behandlingen.

Pris 299,- Book online

 

Farvning af bryn og vipper inkl. styling

Med den rigtige farve og rigtige form på dine bryn, som er tilpasset dig kommer du til at se mere frisk og glad ud. Farvning af vipper giver et mere dramatisk og markeret look – lige som når du tager mascara på. Farvning af vipper er til dig, som ønsker et mere makeret look, men stadig vil have naturlige vipper og et naturligt udseende. 

Hos M Hudpleje har vi stor erfaring med tilretning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Pris 399,- Book online

 

Mini facial inkl. styling og farvning af bryn & vipper

Med den rigtige farve og rigtige form på dine bryn, som er tilpasset dig kommer du til at se mere frisk og glad ud. Farvning af vipper giver et mere dramatisk og markeret look – lige som når du tager mascara på. Farvning af vipper er til dig, som ønsker et mere markeret look, men stadig vil have naturlige vipper og et naturligt udseende. 

Hos M Hudpleje har vi stor erfaring med tilretning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Derudover er der i denne behandling en lille ansigtsbehandling, som indeholder rens af huden, peeling af huden (fjerner de døde hudceller), maske (sidder på imens bryn og vipper ordnes), serum, plejende øjencreme og creme.

Pris 599,- Book online

 

Lash lift og Brow lift inkl. farve

I denne behandling laver vi dine vipper og bryn på samme tid. Du får både lash lift med farve af vipperne, samt brow lift inkl farvning af brynene og tilretning af formen. Perfekt kombination til dig som ønsker både lækre vipper og bryn.

Pris 995,- Book online

 

Lash Lift/permanent vippebuk

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 4-6 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i 5 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper. Så gem din vippebukker lang væk og få Lash Lift i stedet for.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Kom til behandlingen uden makeup så vi ikke skal starte med at rense mascara og øjenmakeup op af – Rene vipper fra start giver smukkere vipper og bedre holdbarhed. Forlæng behandlingen ved at købe vores plejeprodukter med hjem efter bebehandlingen.

Pris 499,- Book online

 

Lash lift / permanent vippebuk inkl. farve af vipper

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 4-6 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i 5 min. hvorefter den neutraliseres, herefter farves dine øvre vipper mens de stadig sidder på silikoneformene. Derefter frigøres vipperne fra silikonen og renses for det sidste gel samt plejes med balsam til vipperne. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få Lash Lift i stedet for.

Farvning af vipper giver en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper. Det er en enkel og smertefri behandling, hvor du ligger med lukkede øjne, mens kosmetologen påfører farven med en lille pensel. Farvning af vipper er ideelt, hvis du har meget lyse øjenvipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde.

Farverne fås i forskellige nuancer, så du er sikret et så naturligt resultat som muligt. Farvning af vipper kan også anvendes som et alternativ til daglig brug af mascara. Op til en ferie er farvning af vipper et hit, så du slipper for at tænke på makeup, eller bruge udtørrende vandfaste mascaraer.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Kom til behandlingen uden mascara og øjenmakeup – det hjælper på at resultatet bliver mere holdbart og flottere, når dine vipper er rene på forhånd.

Pris 599,- Book online

 

Lash Lift inkl organic lash BOTOX

I denne behanding bliver din hals og decorte også behandlet så huden bliver ensartet og gennemfugtet ordentlig.

Behandlingen foregår således at aktivt serum påføres huden i et tyndt lag og presses blidt ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen (ilt).

Serummet indeholder vitaminer og antioxidanter, som øger celle- og collagenproduktionen i huden, så huden bliver mere spændstig og linjer og rynker reduceres øjeblikkeligt. Vigtige peptider virker opstrammende og beskytter huden mod frie radikaler, som udskyder hudens aldringsproces.

Denne behandling indeholder ligeledes diamandpeeling, så alle døde hudceller kommer af og huden bedre kan tage imod serum og de efterfølgende produkter.

Der afsluttes med beauty angel lys for optimal afslutning og boost af huden. Behandlingen giver et mærkbart resultat efter én behandling, men for optimal effekt anbefales et kurforløb på 6-8 gange, derefter vedligeholde med 4-6 ugers mellemrum.

Pris 649,- Book online

 

Lash lift inkl. organic lash BOTOX + farve af vipper

Behandlingen genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser, der sikrer fugtgivende, genopfyldning, reparation og foryngelse af øjenvipper fra første brug. Den tilføjer fantastisk glans og blødhed.

Inkl. farvning af dine øvre vipper.

Forlæng resultatet med vores anbefalede hjemmeplejeprodukter.

Pris 749,- Book online

 

Luksus lash lift inkl lash botox og keratinboost + farve af vipper

Optimal luksus til dine vipper – lash lift inkl. lash botox og keratinboost. INKL. FARVNING AF DINE ØVRE VIPPER.

Organic Lash Botox går ind og arbejder med den indvendige hårstruktur, som kaldes cortex imens Keratin Boost bliver påført efterfølgende da den går ind og lukker den yderste hårskal og dermed beskytter vippen med proteiner og det kaldes lash laminering. For at opnå det bedste resultat af dit lash lift og ekstra holdbarhed anbefaler vi denne behandling, samt vores hjemmeplejeprodukter.

Organic Lash Botox: Nærende behandling af dine vipper, Fugter og genopbygger vipperne, Styrker beskadiget hårfibre, Giver glans og blødhed, Indeholder 99.7% organiske naturlige ingredienser.

Keratin Boost: En form for professionel vippe serum, Baseret på keratin, Gør vipperne stærkere, tykkere og beskytter. Indeholder b.la. Hvedeprotein og Soyaprotein. Det hjælper med at give vipperne elasticitet, styrke og glans. Indeholder collagen, som rekonstruere og opbygger skadet hår.

Pris 849,- Book online