Brow Lift M Hudpleje

Få perfekte bryn med Brow Lift

Når man får lavet lash lift og brow lift er det rigtig vigtigt at pleje vipperne og brynene derhjemme. Hermed menes, at man bruger en god makeup fjerner, som ikke udtørrer og samtidig bruger en vippe/ bryn balsam om aftenen for at give vipperne og brynene fugt og pleje. Det kan sammenlignes med at få permanentet og farvet hår – så trænger vi også til at bruge en hårkur eller en balsam. Det samme gælder for vores vipper og bryn.

Lash lift og Brow lift inkl farve

I denne behandling laver vi dine vipper og bryn på samme tid. Du får både lash lift med farve af vipperne, samt brow lift inkl farvning af brynene og tilretning af formen. Perfekt kombination til dig som ønsker både lækre vipper og bryn.

Pris 995,- Book online

 

Brow lift inkl farve af bryn

Vil du have de perfekte bryn, som bare sidder perfekt? så er det brow lift du skal have! Brow lift får dine bryn hår til at sidde snorre lige, og farven holder meget længere. Denne behandling er inklusiv farvning af brynene.
Det er permanent væske beregnet til brynene vi bruger. Vi børster hårene den vej de nu skal være og derefter sætter dem med setting væske. De farves og afsluttes med pleje.

Pris 529,- Book online

 

Brow lift inkl farve og retning af bryn

Vil du have de perfekte bryn, som bare sidder perfekt? så er det brow lift du skal have! Brow lift får dine bryn hår til at sidde snorre lige, og farven holder meget længere. Denne behandling er inklusiv farvning af brynene.
Det er permanent væske beregnet til brynene vi bruger. Vi børster hårene den vej de nu skal være og derefter sætter dem med setting væske. De farves og rettes til, og afsluttes med pleje.

Pris 629,- Book online

 

Styling og retning af bryn

Første gang du skal have rettet dine øjenbryn og fundet en form, som klæder dig, er det en god idé at kontakte en professionel kosmetolog, der kan rådgive dig med hensyn til, hvad der vil klæde dig. Hvis du har meget lidt hårvækst, eller lysere bryn end din hårfarve, kan dine øjenbryn fremhæves af en farvning. Her vil kosmetologen kunne vurdere hvilken farve, der passer bedst til dit ansigt og drøfte mulighederne med dig. Efter en professionel farvning af bryn kan du eventuelt få dine øjenbryn til at fylde lidt mere ved at bruge vores brynøjenskygge. Spørg os gerne til råds. Lidt lys øjenskygge lige under øjenbrynet kan også være med til at fremhæve dine nye, flotte velformede bryn. Med hensyn til øjenvipper kan en kosmetolog ligeledes rådgive dig, så du får den bedst mulige farve, som passer til din hud og dit hår.

Pris 199,- Book online

 

Farvning af bryn inkl. styling og retning

Velplejede bryn er et must, hvis du vil have et naturligt og smukt hverdagslook. At få plukket og formet sine bryn løfter ansigtet og giver det mere karakter. En efterfølgende farvning i en nuance der passer til dig, fremhæver resultatet yderligere. Hos M Hudpleje tilbyder vi tilretning samt farvning af øjenbryn. Vi former brynet, så det passer til dine ansigtstræk og ønsker. Farvning af bryn tilpasses dine ønsker og behov. Behandlingen kan med fordel kombineres med en farvning af vipper, som fuldender resultatet og giver dig et fornyet look. Farvning af bryn og vipper holder cirka 3-5 uger.

Pris 299,- Book online

 

Farvning af bryn

I denne behandling farves dine bryn. Vi sammensætter den bedste farve til dig i samråd med dig og dine ønsker

Pris 199,- Book online