Care By Alexandra Cecilie

 

Care seriens produkter er lavet med økologiske og naturlige ingredienser.

Produkterne er dansk produceret og udviklet af de kyndige laboranter her i danmark.
Care seriens produkter støtter op om simpel og nem hudpleje der skaber effektive resultater.

Alexandra Cecilie udtaler:
“I 2015 så blev det første lille vidunder i Care serien introduceret til det danske marked.

Det var Warm Care. Warm Care blev skabt med ønske om et skønt wellness produkt, der kunne komme mange kunder til gavn med ømme muskler og led. Det skulle være et produkt behandlere nemt og trygt skulle kunne sælge kunden med hjem, for at opnå et langvarig og resultatorienteret mål for deres behandling.

Care serien er sidenhen vokset med både en skøn kropsbehandling Care yoga treatment og tilhørende produkter, samt en fantastisk ansigtsbehandling Care Facial“

PRODUKT BESKRIVELSER:

Warm Care
185.00 DKK

Til ømme muskler og led 75 ml.
Warm care indeholder fantastisk plejende ingredienser, såsom sheabutter, olivenolie og solsikke olie, som alle virker plejende og beskyttende på huden. Derudover indeholder det aktive ingredienser som chili og termolat der virker varmende på huden. Varme bidrager til at smidiggøre muskelfibrene som kan give en lindring ved ømhed.

Lavendelpude i silke
240.00 DKK

De skønne puder i silke og indeholder velduftende lavendelblomster og hørfrø til at give tyngde der hviler på øjnene.

Økologisk Abrikoskerneolie
820.00 DKK

100 % & ren økologisk abrikoskerneolie 250 ml.

Økologisk mandelolie
770.00 DKK

100 % ren økologisk mandelolie 250 ml.

Care ION-brush
399.00 DKK

Børsten er den perfekte pro-børste. Den renser huden og stimulere på samme måde som Care Bodybrush, men arbejder mere intens grundet kobbertrådene.

Care Bodybrush
299.00 DKK

Fantastisk begynder tørbørste, til kroppen. Børsten er håndlavet af bæredygtigt egetræ og hestehår. Perfekt til at starte dit tørbørstnings ritual.

Care Face Brush
199.00 DKK

Care face brush fjerner skånsomt overfladesnavs fra huden, giver glød, fjerner dødehudceller, så sætter det også gang i blodcirkulationen, der er med til at øge spændstigheden i vores elastine fibre i huden, når man tørbørster regelmæssigt!

Care lavender lotion
246.00 DKK

Fugt og beskyttelse til krop og ansigt 250 ml.
Care lavender lotion indeholder E-vitamin og kokosolie der begge virker som et naturligt solfilter på huden. Produktet indeholder aktive ingredienser såsom sheabutter, olivenolie og solsikkeolie der giver fugt og næring til huden.

Care lavender cleansinggel
178.00 DKK

Rensegele til ansigtet 250 ml.
Care lavender cleansing gel indeholder aktive ingredienser såsom papaya enzymer og agurkeekstrakt, der effektivt renser huden for makeup og evt. skidt og snavs.

Care Hydrating boost
198.00 DKK

30 ml. Care hydrating boost
Care hydrating boost indeholder aktive ingredienser så som hyleronsyre, sesamolie, mandarinolie og agurkesaft der er med til at berolige huden, og opretholde den naturlige fugtbalance.

Brug den effektivt:

  • Som serum
  • Som natpleje produkt Som maske
  • Som kur produkt
  • Som primer for en mere smidig og holdbar makeup