Ansigtsbehandlinger: anti-age, resultater og uren hud

Quick diamant slibning – anbefales som kurforløb fx 1 gang om ugen

Hudslibning med diamant mod grovporet ujævn hud.
Afrensning af huden, diamantslib, afsluttende pleje tilpasset din hud
Behandlingen er perfekt at kombinere med vores Beauty Angel lys og specialmaske.
Det vides i dag at OXYGEN terapi er gavnligt og  virker helende på huden. Behandlingen holder huden ung, giver fornyet vitalitet og de små rynker og linjer bliver minimeret. Huden føles glat, frisk, spændstig og fuld af fugtighed og energi. Behandlingen giver et hurtig og synlig markant løft til huden.

Der er synlige resultater allerede efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4 til 12 uge, alt efter hudens behov.

  • Huden ser yngre og friskere ud og føles glat
  • Fugtighedsbalancen i huden genoprettes
  • Huden er fyldt med liv, vitalitet og udstråling
  • Hudens elasticitet og struktur er forbedret
  • Fine linjer og rynker er synligt reducere.
Sammen med Beauty Angel Lyset bliver din hud max forkælet og du har det fantastisk efter denne behandling.

I denne behanding bliver din hals og decorte også behandlet så huden bliver ensartet og gennemfugtet ordentlig.

Behandlingen foregår således at aktivt serum påføres huden i et tyndt lag og presses blidt ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen (ilt).

Serummet indeholder vitaminer og antioxidanter, som øger celle- og collagenproduktionen i huden, så huden bliver mere spændstig og linjer og rynker reduceres øjeblikkeligt. Vigtige peptider virker opstrammende og beskytter huden mod frie radikaler, som udskyder hudens aldringsproces.
Denne behandling indeholder ligeledes diamandpeeling, så alle døde hudceller kommer af og huden bedre kan tage imod serum og de efterfølgende produkter.
Der afsluttes med beauty angel lys for optimal afslutning og boost af huden.

Behandlingen giver et mærkbart resultat efter én behandling, men for optimal effekt anbefales et kurforløb på 6-8 gange, derefter vedligeholde med 4-6 ugers mellemrum.

Release hele ansigtet
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere.
699,-
Release Hele ansigtet + hals + decorte
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hele ansigtet samt hals og decórte behandlet, så huden bliver flot og ensartet.
849,-
Release Overlæbe349,-
Release Overlæbe + Hage549,-

Dybderensning er en ansigtsbehandling til dig som ønsker en grundig dybderens af huden.

Vi starter med en hudanalyse og snakker om hvordan din hud har det. Derefter starter selve behandlingen med tilpasset produkter efter din huds behov.
Huden får 2 x afrensning og evt. øjenmakeup fjernes. Derefter 2 x exfoliering– de døde hudceller fjernes.
Derefter fjernes urenheder og tilstopninger af porene manuelt, så huden bliver ren og jævn.
En specielt maske påføres huden sammen med beauty angel lys for at optimere resultatet af behandlingen. Derefter afsluttende creme pleje og gennemgang af hvilke produkter som kan hjælpe/pleje din hud hjemme.
Denne behandling anbefales ligeledes til teenagere som døjer med urenheder.
Professionel behandling med hyaluronsyre/serums som arbejdes ned i huden.
Resultat orienteret behandling til bla. minimering af rynker, grove porer, acne, ar, solskadet hud, pigmentpletter og stræk-mærker. Behandlingen øger også effekten af Botox- og diverse filler behandlinger.
Med denne behandling nedbrydes hudens overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudes dybere lag. Huden genopbygger derefter sig selv i en ny, stærkere og mere smidig udgave.
Behandlingen afsluttes med Beauty Angel specialmaske og lys, for optimering af resultatet.