Nordic Superfood Collagen Premium +

kr.250,00

Nordic Superfood Collagen Premium + 175G

Med collagen pulver fra NORDIC SUPERFOOD™ giver du din krop de bedste forudsætninger for færre rynker og stærke muskler negle og hår. Kollagen er nemlig utroligt vigtigt for hudens elasticitet og har derfor en stor indflydelse på både dybde og mængden af rynker, du får.

Selvom det er naturens gang, at rynker opstår, jo ældre vi bliver, er det muligt at sænke processen. Med Collagen premium+ fra NORDIC SUPERFOOD™ får din krop hver dag den ekstra mængde kollagen, som du naturligt har mistet med alderen. Udover at du vil føle en betydelig forskel i din krop, hjælper det mod appelsinhud og de genstridige rynker og fine linjer.

Beskrivelse

HVAD ER KOLLAGEN?

Collagen udgør en tredjedel af kroppens proteiner og er derfor en af kroppens vigtigste byggesten – særligt når det kommer til huden. Huden består nemlig af 75 % kollagen, og kollagen er derfor en vigtig faktor for, at huden holder sig ung og spændstig.

Som en naturlig del af at kroppen ældes, mindskes produktionen af kollagen også. Og når produktionen mindskes, får vi automatisk flere rynker og mere appelsinhud.

HVORFOR TAGE TILSKUD I FORM AF COLLAGEN PULVER?

Fordi du let og enkelt kan tilføje den mængde kollagen, din krop gradvist stopper med at producere. Det kræver kun, at du blander det op med eks. en smoothie, juice, te ect.. Drik det morgen, middag, aften – eller hvornår det passer dig bedst. Mere simpelt bliver det næsten ikke.

DET GØR COLLAGEN PULVER:

  • Forbedrer hud, negle og hår
  • Modvirker rynker og slap hud
  • Kan forbedre led og bruskproblemer
  • Øger elasticitet og mobilitet i bindevæv

ANVENDELSE:

Der anbefales 1-2 spsk (5-10 g) dagligt i den første måned. Herefter 1 spsk dagligt.


OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G

Du kunne også være interesseret i...