29% SPAR

Hemp Nation Agave & Lime Body scrub, 235 ml.

Original price was: kr.239,00.Current price is: kr.169,00.

Exfolierer nænsomt huden med denne body scrub, der ved hjælp af pimpsten polerer og forfiner huden. Fjerner den ru overflade og tørre plamager og efterlader huden jævn, blød og ensartet.
En skøn blanding af Agave og Lime, der giver kraftige antioxidantegenskaber. Hav Salt leverer hud elskende mineraler for blød og rensende effekt. Ren hampfrøolie hjælper med at gendanne blødhed og fugt til huden.

Eksfolierende Body Scrub

Formuleret med fint kværnet pimpsten, som blidt exfolierer huden og efterlader den jævn og blødgjort.

Agave og Lime

Agave, Lime og Hav Salt giver en fornyende, rensende og polerende effekt til huden, for en hud som stråler og er fugtmættet I dybden.

Hampefrøolie

Giver ultimativ fugt med en balance af essentielle fedtsyrer og aminosyrer.

Glycerin

Vandbindende ingrediens som binder fugten I huden, for længerevarende pleje og beskyttelse.

Indhold : 235 ml.

5 på lager

Beskrivelse

Hemp Nation

Hemp Nation udvikler hudplejeprodukter baseret på hampefrøolie, der genopretter hudens fugtbalance og forebygger urenheder i huden. Produkterne består både af plejende body lotions, body scrubs og body washes, der alle er veganske, glutenfri og dermatologisk testet. De veganske ingredienser i Hemp Nations hudplejeprodukter gør, at produkterne egner sig særlig godt til sensitiv og tør hud.

Hampefrøolie og de andre veganske ingredienser i Hemp Nation produkter

Hemp Nation er hudplejeprodukter, som du kan bruge med god samvittighed, uden at bekymre dig om ingredienserne. Alle Hemp Nation produkter laves nemlig af veganske ingredienser. Kernen i alle produkterne er hampefrøolie, der genskaber hudens fugtbalance og forebygger uren hud, dvs. talgproduktion i huden. Hampefrøolie indeholder desuden fedtsyrerne omega 3 og 6, der gør huden smidig, sund og ungdommelig. Fedtsyren i hampefrøolie bidrager endda også til at hydrere hyden.

Udover hampefrøolie anvender Hemp Nation også sheabutter, jojoba og glycerin, der alle har nærende og fugtgivende egenskaber. Disse ingredienser bidrager også til at lindre rødme og hudirritation. Ingredienserne giver desuden alle produkterne vidunderlige dufte, som du kan nyde hver gang du anvender produkterne.

Du kunne også være interesseret i...