Badesalt fra Himalaya 150g

kr.29,00

Badesalt fra Himalaya 150g

Denne skønne neutrale badesalt kan bruges i karbadet, i fodbadet eller til at rense hænderne ekstra godt efter fx havearbejde.

Du kan også med fordel blande badesalten med lidt mandelolie, og bruge den til at peele kroppen under bruseren.

Ingredienser:

Himalayasalt uden duft, når det skal være neutralt.

20 på lager

Varenummer (SKU): Salt-Himalaya-150g Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Himalaya salt er kendt for sine rensende egenskaber og bruges ofte i forbindelse med krystal rensning. Himalaya salt er en form for krystalsalt, der er rig på mineraler og sporstoffer, som kan hjælpe med at fjerne negative energier fra krystallerne. Himalayasalt stammer fra saltminerne i Himalaya-bjergene, der strækker sig over Nepal, Pakistan, Indien, Bhutan og Tibet. Disse miner er kendt for at have nogle af de reneste saltkrystaller i verden.

Himalayasalt er dannet for millioner af år siden, da et hav tørrede ud, og det efterlod store saltaflejringer, der blev begravet under lag af jord og sten. I dag er disse aflejringer blevet udsat for enorme geologiske kræfter, og de er nu begravet dybt under jorden.

For at udvinde Himalayasalt graves store blokke af salt ud fra minerne, hvorefter de bliver skåret og formet til forskellige former, såsom saltlamper og madlavningssalt. Himalayasalt er kendt for sin unikke farve og tekstur, der kan variere fra hvidt til lyserødt til dybere rødbrune nuancer, afhængigt af mineralindholdet.

Himalayasalt og havsalt bruges også til at rense visse krystaller

Yderligere information

Vægt 160 kg
Størrelse 5 × 8 × 4 cm