Gudinde Power Orakelkort

kr.269,00

Af Colette Baron-Reid  

Den Store Gudinde kalder dig til at åbne dig op og genoprette forbindelsen til universet i alle sine former. Det feminine aspekt af universet vokser for at genskabe balance i verden. Vil du besvare opkaldet og modtage hendes vejledning? Hvem kunne vi blive, hvis vi vidste, hvordan vi kunne genvinde vores sande kraft?

Slående, elegante fortolkninger af 52 gudinder fra kulturer over hele verden venter dig i Goddess Power Oracle. Elen of the Ways kalder dig til din rette vej… Artemis tilbyder at guide din pil… Cerridwyn opfordrer dig til at have tillid til det ubegrænsede potentiale i dit liv…
Fordi billederne er baserede på fotografier af rigtige kvinder, er mange af øjnene blevet ’lysnet’ for at gløde af gudindens mystiske kvaliteter og for at antyde det evige lys der altid skinner indefra.

Må den Store Gudinde vække lyset også i dig.

Ikke på lager

Beskrivelse

Om Gudinde Power Orakelkort

Tekst: Dansk
Antal: 52
Mål: 9×12,5 cm


Både kort og guidebog er på dansk


Internationalt anerkendte orakelekspert og bedst sælgende forfatter Colette Baron-Reid leverer her et smukt, luksuspakket orakelsæt, der vil hjælpe til interaktive og meningsfulde samtaler med universets guddommelige feminine aspekt. Sættet trækker på den symbolske energi fra mange gudinder fra gamle kulturer rundt om i verden – energier, der kan findes i enhver person – og giver kærlig og klar vejledning til dem, der søger det.

Afbildningen af gudinder i dette orakel er utraditionel for at sløre det, der forventes, og tillade gudinderne at vise deres arketypiske essens – som findes i alle uanset kultur – mens oraklet giver plads til en udviklende historie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gudinde Power Orakelkort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *