hotstone mhudpleje

Hot Stone Massage

Trænger du til afstressning og varme? Så er det denne behandling du skal vælge.

Du får en skøn rygmassage hvor det er varme lavasten som der bliver brugt til at løsne de ømme og spændte muskler. Varmen hjælper dig med at slappe bedre af og vi kan komme dybere ned musklerne og få den afspændt.

Shellac

Shellac er en professionel behandling, der lægges på som lak. Lakken hærdes ved UV-lys og har derfor ingen tørretid. Shellac er et prisvindende teknologisk lak-vidunder med op til 2-3 ugers holdbarhed.

Få smukke negle til Jul og Nytår hos os. Vi har masser af røde, grønne og glimmer 🙂

Quick Diamant Slib

Hudslibning med diamant mod grovporet ujævn hud.
 
Dobbelt afrensning af huden, diamantslibning, Cold Plasma for optimering af opheling og optagelse af efterfølgende produkter, afsluttende pleje med spf, øjenpleje og læbepleje.

Farve og styling af bryn og vipper

Med den rigtige farve og rigtige form på dine bryn, som er tilpasset dig kommer du til at se mere frisk og glad ud. Farvning af vipper giver et mere dramatisk og markeret look – lige som når du tager mascara på. Farvning af vipper er til dig, som ønsker et mere makeret look, men stadig vil have naturlige vipper og et naturligt udseende. 

Lash Lift

Lash Lift behandling er den perfekte løsning for dig, der ønsker smukke, naturlige og voluminøse vipper på en mere skånsom måde. Behandlingen tager kun 30-40 minutter og holder i op til 5-8 uger.

Lash lift kan være et godt alternativ til øjenvippe-extensions for dem, der ønsker en lav-vedligeholdelses måde at forbedre deres naturlige vipper på.

Frugtsyre Ansigtsbehandling

Frugtsyre fjerner døde hudceller,  aktiverer cellefornyelsen, tilfører masser af fugt og bringer huden i balance. Frugtsyre består primært af AHA ( Alpha hydroxy acids), som udvindes bla. fra frugter, sukker og mælk. Frugtsyre har en rigtig god effekt på acne, da det opløser døde hudceller, tilstopninger (hudorme) og har en god effekt på betændelsestilstande i huden samt på reduktion af ar og udligning af pigmentering.

Brazil hårfjerning

Hårfjerning med voks eller sugaring. Denne behandling er til dig der kommer her fast og indenfor 6 uger siden sidste behandling.

OBS! hårene må meget gerne være minimum 0,5 cm og max 1 cm lange. Vær opmærksom på ikke at dyrke hård sport, gå i svømmehal eller solbade indenfor 24 timer efter endt behandling, da det er med til at irritere hårsækkende.