Skin Regimen Night Detox Mask, 50 ml

kr.580,00

Genopbyggende, leave-on natmaske, der booster hudens naturlige afgiftning ved at stimulere autofagi – eliminering af restprodukter fra protein- og lipidmeta-bolismen, såvel som toksiner ophobet i løbet af dagen.

Beskrivelse

Genopbyggende, leave-on natmaske, der booster hudens naturlige afgiftning ved at stimulere autofagi – eliminering af restprodukter fra protein- og lipidmeta-bolismen, såvel som toksiner ophobet i løbet af dagen. Den balm-agtige, kølende konsistens er velegnet til at blive masseret ind, for at berolige ansigts-musklerne samt lindre træthedstegn. Den naturlige aroma har en afbalancerende og styrkende effekt på krop og sind. Det eksklusive Longevity Complex™ modvirker effekten fra stress- og livsstils-ældende faktorer.

98.7% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

INDEHOLDER

– Alfa glucan gær: styrker hudens naturlige autofagi-mekanisme, der er det naturlige elimineringssystem af metabolsk affald. Den afgiftende effekt virker på akkumuleringen af affaldssubstanser, som er opbygget i løbet af dagen, forårsaget af ældning, lange perioder med stress samt forurening.
– Gluconolactone: polyhydroxysyre for en effektiv, ikke-mekanisk eksfoliering. Virker på hudens overflade for at svække corneocyt-strukturen og fremme en progressiv celle-fornyelse. Efterlader huden fugtet uden at skalle. Styrker hudens antioxidante forsvar