Nordic Superfood Raw Juice koncentrat Lingon 1000ml

kr.1.245,00

Raw Juice koncentrat Lingon

Koncentrat af Lingon fra Finland.

Lingon betyder tyttebær, og de indeholder store mængder af C, E og K vitamin. Videnskabelige studier viser, at tyttebær er med til at bremse fedtoptagelsen og indeholder ligeledes reservatrol, der hjælper imod svamp, bakterier og anden virus.

Beskrivelse

Råsaft koncentrat er lavet af hele bærret og er kendetegnet ved, at man ved presningen har brugt både skindet, kødet og frø fra bærret, hvorefter vandet omhyggeligt fjernes uden opvarmning. Dette giver en særlig aromatisk smag og betyder, at man kun skal bruge ganske lidt for at få det fulde næringsrige udbytte af saften.


ANVENDELSE:

For alle produkterne gælder, at de kan blandes i smoothies, juicer, vand eller stryges over morgengrøden, yogurt eller anvendes til bagningen – 1 tsk. svarer til 100 friske bær.

Der er nok til 45 juicer i én flaske.


OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G