Comfort Zone Tranquillity Body Cream 180ml

kr.425,00

Tranquillity Body Cream

Intens Fugtgivende Ritual

Dyk ned i ren forkælelse med Tranquillity Rich Body Cream, en aromatisk, nærende kropscreme designet til at forvandle hverdagspleje til et sandt skønheds- og velvære-ritual.

Den luksuriøse formel, fri for silikoner og bestående af 87% naturlige ingredienser, er ekstremt fugtgivende og let at massere ind i huden.

Efter absorption efterlader cremen huden silkeblød med en behagelig fornemmelse. Den er særligt velegnet til massage og er ideel til meget tør hud. De aromatiske noter og den eksklusive oliesammensætning beroliger sindet, reducerer stress og spændinger samt genopretter balancen i krop og sind.

Anbefalet til alle hudtyper, især meget tør hud, og perfekt til brug i tempererede og kolde klimaer. Nyd denne rige body cream som en afslappende afslutning på dagen for at reducere spændinger og stress.

Beskrivelse

En aromatisk, nærende og rig kropscreme, der er ekstremt fugtgivende og nem at massere ind i huden.

Efter at være absorberet, efterlader den øjeblikkeligt huden med en silkeblød, behagelig fornemmelse. Formlen er uden silikoner, og 87% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Den luksuriøse, raffinerede konsistens er ideel til brug til massage, og er med til at forvandle en almindelig hverdagsrutine til et sandt skønheds- og velvære-ritual. Denne silkebløde creme videregiver intens fugt og er velegnet til meget tør hud. Dens aromatiske noter og eksklusive sammensætning af olier beroliger, reducerer stress og spændinger, samt genopretter balancen i krop og sind.

Anbefales til alle hudtyper – særligt meget tør hud, og til brug i tempererede og kolde klimaer.

Ideel til brug i slutningen af dagen for at reducere spændinger og stress.