30% SPAR

Iconic London: We Glow Again gaveæske

Original price was: kr.859,00.Current price is: kr.599,00.

WE GLOW AGAIN samler ICONICs bedst sælgende Prep-Set-Glow & Illuminator, Lip Plumping Gloss, Triple Threat Mascara plus en drømmende Dewy Glow Highlight i en lyserød kosmetikboks.

Brugsanvisning:
WE GLOW AGAIN indeholder alle dine essentielle elementer, der sikrer, at din glamour er ICONIC hver gang, og er perfekt til at skabe hverdagens friske ansigtslook imens den garanterer, at du vil ACE YOUR BASE (seriøst, Dewy Glow Highlighter vil tage din hud til nye højder) hver gang du tilføjer dit GLAM.

Sådan bruger du den: ‘We Glow Again’ indeholder fem essentielle ICONIC-produkter, der skal prøves, så du er garanteret glamour hver gang…

Brug den prisbelønnede Prep-Set-Glow til at forberede huden til makeup, genopfriske din glamour på farten og tilføre øjeblikkelig fugt og glød fra top til tå.

Et ICONIC-look er ikke komplet uden Illuminator. Den flydende metalliske highlighter er perfekt at tilføre på de områder, du virkelig ønsker at fremhæve, og kan bruges på kindben, brynben, næseryggen, amorbuen og decolletage for at give din make-up en utrolig glød.

Dewy Glow Highlighter vil bringe din teint op på et nyt niveau takket være den ikoniske, lysreflekterende perleformel, der hjælper med at løfte og oplyse din hud og efterlader dig strålende. Du kan også bruge den på læberne og øjenlågene for at opnå en frostet, ultraglinsende festfinish.

Triple Threat Mascara er den mascara, du har brug for for ultra fluffy, va-va-voom volumenvipper. Uanset om du bruger falske eller elsker naturlige vipper: løft, forlæng og giv volumen med vores bedst sælgende mascara.

Ethvert festlook har brug for en glossy læbe som afslutning, og det er her, Lip Plumping Gloss i Feeling It kommer ind i billedet. Den perfekte nude-farvede nuance i varme toner, som du kan bruge alene eller lægge over din yndlingslæbestift.

4 på lager

Beskrivelse

Anvendelse af Prep Set Glow:

Trin 1: Ryst flasken i 5 sekunder for at blande produktet.
Trin 2: For at opnå det bedste resultat skal du lukke øjnene og med svingende bevægelser spraye jævnt over hele ansigtet.
Trin 3: Lad den tørre, og gør dig klar til skønhedssøvn.

Sprøjt Prep-Set-Glow på bar hud, før du lægger makeup. Dette sikrer, at huden er fugtet og giver den lidt glød, inden du lægger foundation. Påfør foundation og resten af basen, når sprayen er tørret.

For at opnå en mere intens øjenskygge, kan du spraye din øjenskyggepensel med Pret-Set-Glow, inden du dypper penslen i øjenskyggen. Med et enkelt strøg får du en smuk og pigmenteret farve.
Når du har lagt al din makeup, kan du sprøjte en sidste gang med Prep-Set-Glow for at sætte looket og give ekstra glød. Anvend sprayen på kroppen for en ekstra luksuriøs følelse!

Vil du gerne se ekstra godt ud? Brug Prep-Set-Glow til at fugte din hud natten over. Du skal blot spraye den på inden sengetid som den sidste del af din hudplejerutine.

Du kunne også være interesseret i...