62% SPAR

Erkendelser til Morgenmad

Original price was: kr.239,00.Current price is: kr.89,00.

Erkendelser til Morgenmaden består af en vidunderlig række af fine mindfulness-øvelser, som bringer nærvær og ro ind i dagligdagen.
ZEN I HVERDAGEN. – Vi er programmeret til at jage efter det spektakulære. Vi opsøger det specielle og glemmer, at vi tilbringer størstedelen af vores tilværelse i en helt almindelig hverdag. Zen er netop mødet med øjeblikket – i al dets almindelighed. Og det er den store rigdom. Zen er spirituel oplysning her og nu – også lige midt i morgenmaden!
Dette kortsæt med 108 kort og medfølgende dansk vejledning gør zen-vejen virkelig for dig på en enkel, men afvekslende og interessant måde. At afprøve, stille spørgsmålstegn, erfare og realisere sandheden – det vil disse kort motivere dig til. Glæd dig til nye impulser og inspiration i hverdagen.

6 på lager

Beskrivelse

Sandy Taikyu Kuhn Shimu er kampsportsunderviser, zenbuddhist, forfatter og grundlægger og leder af WU LIN-akademiet i Schweiz. Siden 1993 har hun beskæftiget sig med asiatisk filosofi, livs- og kamp-kunst. Sin viden og erfaring formidler hun i daglig undervisning til sine elever.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Erkendelser til Morgenmad”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *