Comfort Zone Tranquillity Fragrance Body Mist 50ml

kr.190,00

Tranquillity Fragrance Body Mist

Delikat Duftoplevelse

Oplev sublim afslapning med Comfort Zone’s Tranquillity Fragrance Body Mist. Denne lette og forfriskende body mist er skabt til at omfavne dine sanser og efterlade din hud delikat duftende.

Tranquillity Fragrance Body Mist er inspireret af naturens harmoni og udstråler beroligende noter, der skaber et øjeblik af velvære. Den fine tåge omslutter din krop og giver dig mulighed for at nyde Tranquillity-duftens elegante og beroligende signatur.

For en subtil og forfriskende duftoplevelse, spray let over kroppen og indånd roen fra Tranquillity. En perfekt tilføjelse til din daglige plejerutine.

Beskrivelse

Tranquillity Fragrance Body Mist er en parfume mist i limited edition fra Tranquillity serien. Den er nem at påføre med blot et pift.

Den har den samme fantastiske duft, som resten af serien. Den indeholder bl.a. Amarenth Planteolie og essentielle olier som forkæler dine sanser og hjælper med at roen vil falde over dig. Aromaerne i denne Body Mist beroliger, reducerer stress og spændinger og så genopretter den balancen i både krop og sind.

Tranquillity Fragrance Body Mist kan du anvende som parfume. Formlen er fri for silikoner.

Vegansk og glutenfri.