Comfort Zone Remedy Serum

kr.515,00

Remedy Serum

Intensiv Pleje til Sart Hud

Dette S.O.S serum er skabt til at trænge dybt ind og levere intensiv pleje. Med en beroligende og styrkende effekt er serummet særligt velegnet til sart og sensitiv hud, samt hud med tendens til rødme.

Den lette konsistens gør serummet ideelt til at tackle porerne, og det kan bruges alene eller kombineres med creme for at opnå øjeblikkelig komfort.

Serummet arbejder på både indre og ydre faktorer, der gør huden sart, herunder stressrelaterede indre faktorer og miljø- eller livsstilsbetingede ydre faktorer. Med en let emulsionsagtig konsistens føles serummet forfriskende og absorberes hurtigt. Det er perfekt til brug i varme klimaer for at beskytte sol- og varmestressede ansigter, som et intensivt produkt om vinteren eller på meget tør hud for at fremme generel hudbeskyttelse.

Formlen er fri for silikone, og hele 93% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Beskrivelse

INGREDIENSER:

  • Vidunderblomst fra Peru
  • Mexikansk Isop
  • Marula olie
  • Naturligt præbiotika

ANVENDELSE: Fordeles på nyrenset og tonet ansigt morgen og aften. For en intensiv effekt på næringssvag eller udsat hud i barske klimaer, anbefales det at anvende REMEDY CREAM eller REMEDY DEFENSE CREAM efterfølgende. Velegnet til brug efter soludsættelse.