Comfort Zone: Remedy Kit Gaveæske

kr.560,00

Remedy Kit Gaveæske med Tarot inspireret gaveæske

Dette fantastiske sæt fra Comfort Zone inkluderer:

Remedy Defense Cream 60mlRemedy Cream To Oil Cleanser 75ml

Pakken kommer i den skønne TAROT inspirerede gaveæske som kan bruges til utallige formål efterfølgende. Comfort Zone slår et slag for genanvendelighed med disse skønne gaveæsker.

Beskrivelse

Remedy Defense Cream

Beroligende rig creme til tør hud

En rig nærende og lindrende creme med en barriere-effekt konsistens, der er specielt velegnet til meget tør, sensitiv hud og i barske klimaer. Huden får beskyttelse og næring takket være en dobbeltvirkende forsvarsmekanisme, der opretholder hudfloraen og fastheden.
Formlen er fri for silikone, og 92% af dens ingredienser er af naturlig oprindelse.

INGREDIENSER
Vidunderblomst fra Peru
Marula olie
Naturligt præbiotika

ANVENDELSE
Påføres morgen og aften på nyrenset hud, bedst efter brug af serum

Remedy Cream To Oil Cleanser

Beroligende ultrarensende og innovativ rensecreme til alle hudtyper

En innovativ konsistens, der forvandler sig fra creme til olie for en hudvenlig afrensning specielt velegnet til sart og sensitiv hud, samt hud med tendens til rødme. Produktet renser ved hjælp af lipid affinitet og uden brug af overfladestoffer, som kan svække hudbarrieren. Konsistensen udvikler sig i løbet af anvendelsen, og virker som en guide for korrekt brug. Den første fase, der er cremet og nem at massere ind, fjerner mekanisk urenheder. Den olierede fase, der fuldender renseprocessen, efterlader huden fløjlsblød og smidig. Formlen er fri for silikone og 97% af dens ingredienser er af naturlig oprindelse.

INGREDIENSER
Marula olie
Vidunderblomst fra Peru

ANVENDELSE
Produktet er meget koncentreret og drøjt, derfor skal der kun anvendes en ganske lille mængde ved hver applicering. Fordeles direkte på tør hud og masseres herefter ind i huden med cirkulerende bevægelser for at fremme forvandlingen til den anden fase. Emulgér op til hvid mælk med lunkent vand og skyl af. Undgå kontakt med øjnene hvis der anvendes kontaktlinser.

Du kunne også være interesseret i...