Comfort Zone Luminant Trial Kit

kr.595,00

Comfort Zone Luminant Trial Kit

Opnå en strålende hud med Luminant-serien – Dag, Nat, og SPF i ét sæt!

Få en strålende hud med  Luminant-serien, der indeholder tre nøgleprodukter: Luminant Cream, Luminant Serum og Luminant Fluid.

Luminant Cream Dag- og natcreme, der formindsker synligheden af pigmentpletter for en øjeblikkelig strålende glød. Beriget med melano hexapeptid og sammensat af 97,6% ingredienser af naturlig oprindelse. Den klinisk beviste effektivitet viser en øjeblikkelig glødforøgelse på hele 39% og reducerede pigmentpletter efter kun 28 dage.

Anvendelse: Fordeles på ansigt, hals og halsudskæring morgen og aften på ren, tør hud efter serum. Massér blidt for optimal absorbering.

Luminant Serum Et koncentreret serum designet til at korrigere alle typer pigmentpletter. Indeholder 4-butylresorcinol, zingiber-ekstrakt og et keratolytisk enzym. Med hele 94,2% ingredienser af naturlig oprindelse. Efter 4 uger viser kliniske resultater en reduktion på 20,9% i intensiteten af pigmentpletter.

Anvendelse: Fordeles på ansigt, hals og halsudskæring morgen og aften på nyrenset hud. Massér ind og følg op med cremen.

Luminant Fluid Ultra-let, flydende SPF, der føles let som et slør på huden. Modvirker dannelse af pigmentpletter og beskytter mod UVA-/UVB-stråler samt storbyforurening. Med 65,6% ingredienser af naturlig oprindelse. Ideel som base før foundation.

Anvendelse: Fordeles på ansigt, hals og halsudskæring hver morgen efter serum og creme. Gør Luminant Fluid til din første trin for en strålende og beskyttet hud.