24% SPAR

Beauty Angel selvbetjening 4 klip + 4 masker

Original price was: kr.1.196,00.Current price is: kr.899,00.

Opnå smuk hud med Beauty Angel lys.

I vores selvbetjening, får du lys til en ekstra go’ pris. Og det samme smukke resultat. Her har du mulighed for at få 4 masker med i købet.

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

Beauty Angel Behandlingen:
Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

MED I KØBET:
4 Beauty Angel masker, der tilpasset din hudtype forbedrer din optagning af lysets gavnlige effekter.
Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Beauty Angel selvbetjening 4 behandlinger inkl. 4 masker. I vores selvbetjening, får du lysterapi til en ekstra go’ pris. Og det samme smukke resultat. Her får du mulighed for at få 4 masker med i købet. Det er med til at fremme dine resultater og giver dig ekstra velvære. Maskerne tilpasset hudens behov og hvad du ønsker at få forbedret i huden.

Du kunne også være interesseret i...