Æterisk Olie Detox 10 ml

kr.99,00

Kolde hænder og ondt i ryggen? Denne olie udrenser giftstoffer, der blokerer og sætter gang i blodcirkulationen, giver mod og viljestyrke.

Enebær er varmende for kroppen og stimulerer kroppens udrensningsprocesser, ligesom den er vanddrivende og stimulerende for lymfesystemet. Bærret har en god virkning mod kolde hænder og fødder, lændesmerter og ødemer. Enebær er også godt mod gigtsmerter. God effekt ved apati, da enebær styrker viljen. Grape stimulerer fordøjelsen og anses for at være generelt rensende og afgiftende. Stimulerende for lymfecirkulationen (vanddrivende), derfor kan den være nyttig ved ødemer.

Fordele ved DETOX:
Kan afhjælpe tunge trætte ben
God mod vandophobning i kroppen (ødemer)
Varmende for kroppen, især kolde hænder og fødder
Løsner spændinger i lænden og kan lindre gigtsmerter
Afhjælper en følelse af rastløshed og apati

Hvordan bruger man det?

Ca. 20 dråber blandes med 100 ml massageolie eller lotion. 10 dråber i badekarret eller i 2,5 liter vand til saunaen. 2-4 dråber til aromalampe/lysspreder.
NB! Æteriske olier er meget koncentrerede og skal fortyndes med en neutral olie, f.eks. mandelolie, for at kunne anvendes på huden.

Kom et par dråber på et lille stykke papir, sug papiret op med støvsugeren, og duften vil sprede sig i hele hjemmet, når du gør rent.
Du kan også komme en dråbe på et stykke papir og lægge det på vasketøjet, når det skal tørres, vasketøjet dufter dejligt!

Indhold: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Aurantium Leaf Oil, Citrus Bergamia PeelOil Expressed, Boswellia Carterii Gum Oil

Beskrivelse

Hvad er aromaterapi og æteriske olier?

Aromaterapi betyder “helbredelse gennem duften” Æteriske olier, som er naturlige planteekstrakter, anses ikke kun for at påvirke huden lokalt, men også hele hormonsystemet, musklerne, kredsløbet, fordøjelsen og de indre organer. Æteriske olier udvindes normalt ved vanddestillation fra blomster, stængler, frugter, bark, knopper, grene og rødder. Man kan se aromaterapi som en del af urtemedicinen.

Æteriske olier er koncentrerede flygtige forbindelser udvundet fra planter, der har været anvendt i århundreder for deres duftende og terapeutiske egenskaber. Disse olier kan have en bred vifte af anvendelser og fordele:

  1. Aromaterapi: Æteriske olier bruges ofte i aromaterapi, hvor deres dufte påvirker humør og velvære. Lavender beroliger, citron opfrisker, og pebermynte kan lindre hovedpine.
  2. Massage: Æteriske olier fortyndes normalt med en basisolie og bruges til at massere kroppen, hvilket fremmer afslapning og muskelafslapning.
  3. Hudpleje: Mange æteriske olier er gavnlige for huden. Tea tree olie hjælper med at bekæmpe akne, lavendel lindrer irritation, og rosenolie er kendt for sin anti-aging effekt.
  4. Duftpinde og diffusere: Brug af duftpinde eller en aromadiffuser spreder duften af æteriske olier i dit hjem, hvilket skaber en behagelig atmosfære.
  5. Naturlige rengøringsmidler: Æteriske olier som citron og tea tree bruges i hjemmelavede rengøringsmidler på grund af deres desinficerende egenskaber.
  6. Inhalation: Indånding af æteriske olier ved damp eller tilføjet til en skål varmt vand kan hjælpe med at lindre forkølelse og sinusproblemer.

Vær opmærksom på, at æteriske olier er meget koncentrerede og skal fortyndes, når de påføres huden. Undersøg altid de specifikke egenskaber og forholdsregler for hver olie, inden du bruger dem. Æteriske olier kan være en vidunderlig tilføjelse til din velværerutine, så længe de bruges korrekt og med forsigtighed.

Du kunne også være interesseret i...