40% SPAR

Comfort Zone Tranquillity Shampoo 40ml

Original price was: kr.49,00.Current price is: kr.29,00.

Tranquillity Shampoo

Beroligende Velvære til dit Hår

Tranquillity Shampoo fra Comfort Zone er mere end bare en hårplejeprodukt – det er en sanselig oplevelse af luksus og indre ro.

Den unikke formel kombinerer beroligende aromaer fra Tranquillity-blendet, herunder cedertræ, sød appelsin, rosmarin og lavendel, der ikke kun renser dit hår, men også skaber en følelse af velvære. Den blide og nærende shampoo efterlader dit hår rent, blødt og subtilt parfumeret med afslappende dufte. Forkæl dit hår med en øjeblikkelig følelse af ro og velvære.

Beskrivelse

Shampoo med de ikoniske, intense blomsternoter fra Tranquillity™, der indeholder 86 % ingredienser af naturlig oprindelse giver den håret glans og fremmer en behagelig følelse af velvære.

Den regenererende Tranquillity Shampoo reparerer skrøbeligt hår med kraften fra æteriske olier. Ingredienser af høj kvalitet styrker og nærer hårstrukturen fra roden og giver håret synligt mere fylde.

Håret er effektivt beskyttet mod de skadelige virkninger af frie radikaler og intensivt fugtet i de øverste hårfiberlag, mens hårvæksten stimuleres takket være cirkulationsstimulerende ingredienser. De intensivt nærende og beskyttende egenskaber i Tranquillity Shampoo stimulerer regenereringen af hårfibrene og styrker håret i dybden for at give mere volumen uden at tynge håret ned.

Den karakteristiske duft af en eksklusiv blanding af æteriske olier fra cedertræ og sød appelsin skaber harmoni og balance.

Tranquillity Shampoo er velegnet til alle hårtyper, især til dehydreret hår og hår der mangler glans.