Rosalique

 

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, den er til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Cremen er milde og uden parfume og beskyttende, Cremen efterlader huden med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen. Rosalique beskytter langsigtet. UVA og UVB SPF 50.

 

Indhold : 30 ml.

 

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan for alle aldre være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom miljø og livsstil. Måske har du rød og/eller sensitive hud henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan i nogle tilfælde være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

 

Unik Innovation

Rosalique cremen er udviklet med fokus på at hjælpe den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring.

Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Grøn og rød farve ophæver hinanden, de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt, samtidig med at at huden bliver plejet på en beroligende måde.

 

Rosalique anvendelse 

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning, på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.).

 

Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte. Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

 

Rosalique – Vinder af årets Nichepris 2019

Shea Butter Cream

 

Shea Butter Cream

Kombination af tea tree oil, B5 og C og E vitamin sikrer at huden ikke udtørres, og beskyttes mod vind og kulde. Sheabutter cremen kan bruges af hele familien, og har en blid og mild duft. Cremen lindrer tør og sensitiv hud, uden at fedte og trænger samtidig hurtigt ind.

Plejende ingredienser

Intenst nærende sheabutter, Beroligende Vitamin B5, Beskyttende Vitamin E, Lindrende bisabolol.

 

Fordele

Lækker creme som ikke fedter, Mild og behagelig duft, Antiage egenskaber, Særligt god til hænder, fødder knæ og albuer, Forebygger og reparerer tør hud.

 

Solcreme solspray SPF 50 solbeskyttelse!

Det skal være simpelt at leve miljøvenligt – og træffe skånsomme valg for naturen og huden!

Smør Dig Ind Solfaktorspray SPF 50 er formuleret med særlig omtanke for huden med allergivenlig, vandfast og bredspektret solbeskyttelse, der samtidig skåner miljøet mod unødig belastning, så du kan føle dig tryg i dit valg af solbeskyttelse til hele familien.

Vores Solfaktorspray giver bredspektret UVA og UVB beskyttelse i hele UV spektret helt op til 400 nm, så du og familien er fuld dækket mod solens UV stråler i haven, i poolen eller en tur på stranden – havmiljøet vil takke dig!

 

Læbepomaden indeholder gode ingredienser, som sikrer optimal pleje og beskyttelse af dine læber. Derudover kan læbepomaden med fordel bruges både vinter og sommer, da de nærende ingredienser beskytter mod kulde, og forhindrer sprukne læber, mens faktor 20 beskytter mod solens UVA og UVB stråler.

Plejende ingredienser

Kokosolie fugter og plejer læberne, Cera alba (naturlig bivoks) beskytter læberne og sikrer at huden holder på fugten, Virker ikke tilstoppende på huden, Sheasmør nærer huden og indeholder A og E vitamin.

Fordele

Læbepomaden dufter skønt af vanillie, Virker antiinflammatorisk og beskyttende, Fysisk solfilter faktor 20.