nanoneedling M hudpleje

Nanoneedling

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laver vi mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres. Produkter kan efterfølgende trænge dybere ned i hudlagene og optages bedre. Det giver en masse ny næring til huden og er en fantastisk behandling til dig som lige trænger til lidt ekstra fugt.

Vi anbefaler nanoneedling til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porer, hyperpigmentering, og ikke mindst til at forfine strukturen og booste huden med glød og styrke.

Nanoneedling

Dobbelt afrensning, tilpasset peeling, Cold Plasma, Nanoneedling med serum tilpasset til dig, Cold plasma til optilmal opheling, speciel tilpasset maske og afsluttende pleje.

Pris 1395,- Book online

Nanoneedling med dybderens

Dobbelt afrensning, tilpasset peeling, Cold Plasma for klargøring af huden til dybderensning. Efter dybderens får du lavet nanoneedling med serum tilpasset til dig efterfulgt af Cold Plasma igen for optimal opheling. Til slut nydes speciel tilpasset maske og afsluttende pleje.

Pris 1549,- Book online

Nanoneedling inkl. beauty angel lys

Dobbelt afrensning, tilpasset peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af efterfølgende nanoneedling, som udføres med serum tilpasset til dig. Cold Plasma igen for optimal opheling, derefter special maske fra Beauty Angel og det skønne lys i 15 minutter. Du afsluttes med tilpasset pleje.
 

Pris 1599,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.